Σάββατο, Δεκεμβρίου 27

η πεινα στις φιλιππινες

Φτωχών εξέγερσις



Πλήθος φτωχών Φιλιππινέζων που δεν πήραν σακί με ρύζι και κονσέρβες με τρόφιμα κατά τη διανομή του Χριστουγεννιάτικου δώρου σε πάρκο της Πασάι Σίτυ. Η πείνα άγγιξε νέα ύψη σε πανεθνικό επίπεδο, με το ένα τέταρτο των οικογενειών στις Φιλιππίνες να μην έχουν τίποτα να φάνε.


Τουλάχιστον 155 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς που εξαπέλυσε το Ισραήλ στην πόλη της Γάζας, σύμφωνα με τον νέο απολογισμό που μετέδωσε η ραδιοφωνία της ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς, η οποία ελέγχει την περιοχή.

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 26

η κατσαριδα - θεατρικο εργο

Ανημερα των χριστουγεννων πηγαμε να δουμε την παρασταση στο θεατρο αστερια των σερρων το εργο η κατσαριδα
Δεν ειμαι κριτικος δεν μπορω να πω αν το εργο ηταν η δεν ηταν καλο θα πω τι ενοιωσα σαν θεατης
Καταρχην μεσα στην αιθουσα ειχε πολυ κρυο σ ολη την διαρκεια της παραστασης τα παλτα δεν τα βγαλαμε οι περισοτεροι
Δεν ξερω με τι θελουν να την ζεστανουν την αιθουσα με αιρ κοντισιον η με καλοριφερ παντως δεν την ζεσταιναν με τιποτα μαλιστα εφτασε σε σημειο να παραπονεθει καποιος για την ζεστη αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα
Τωρα για το εργο
Το εργο η κατσαριδα δεν θα το ξαναεβλεπα δεν ειχε κατι ενα σημειο που να θελω να το ξαναδω
Οι ηθοποιοι καλοι κατα την ταπεινη μου γνωμη εκαναν προσπαθειες και νομιζω αυτο που τους αναλογει το εκαναν καλα. Ομως η υποθεση και η δομη του εργου δεν ηταν τετοια που να σε κραταει σε ενδοιαφερων μαλιστα ειδα και καποια κυρια να εχει κοιμηθει και την ξυπνησαν στο τελος τα χειροκροτηματα του κοσμου
Αν θελετε πατε να το δειτε και να διαπιστωσετε με τα ιδια σας τα ματια αυτο που λεω

Τρίτη, Δεκεμβρίου 23

ελληνας κοσμοναυτης


Ο κοσμοναύτης Φιόντορ Γιουρτσίχιν

Ο κοσμοναύτης Φιόντορ Γιουρτσίχιν

Το χρυσό αστέρι της ύψιστης διάκρισης του ρωσικού κράτους, του "Ήρωα της Ρωσίας", απένειμε ο ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβιέντεφ στον ελληνικής καταγωγής κοσμοναύτη Φιόντορ (Θοδωρή) Γιουρτσίχιν σε επίσημη τελετή στην αίθουσα της Αικατερίνης στο Κρεμλίνο.

Σύμφωνα με το σχετικό προεδρικό διάταγμα ο Θοδωρής Γιουρτσίχιν τιμάται για "την ανδρεία και τον ηρωισμό, που επέδειξε κατά τη διαστημική πτήση στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό".

Μιλώντας ειδικά για τον ομογενή κοσμοναύτη, ο οποίος υπήρξε διοικητής του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού για περισσότερο από έξι μήνες (07.04 - 21.10.2007) ο πρόεδρος Μεντβιέντεφ έκανε λόγο για την εκπλήρωση "δυσκολότατων πειραμάτων στο ανοιχτό Διάστημα".

Ανταπαντώντας ο Φ.Γιουρτσίχιν ευχαρίστησε το Ρώσο πρόεδρο εκ μέρους της ρωσικής διαστημικής βιομηχανίας και τον διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνάδελφοί του θα ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις και ευθύνες, που τους έχει αναθέσει η ρωσική κυβέρνηση.

Μιλώντας σε Έλληνες ανταποκριτές στη Μόσχα ο 49χρονος ομογενής κοσμοναύτης αποκάλυψε ότι έχει περάσει ξανά με επιτυχία τους ιατρικούς ελέγχους και έχει κριθεί ικανός για νέες διαστημικές πτήσεις, "οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο της συζήτησης με την οικογένειά μου, γιατί η σύζυγός μου δεν είναι ακόμη και τόσο σύμφωνη με αυτές".

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19

περαιωση





Εδω και λιγο καιρο ο αλογοσκουφηε ψαχνει απεγνωσμενα λεφτα καθιερωσε λοιπον εξτρα φορο την περαιωση και αρχισαν οι δου να δραστηριοποιουνται για να εφαρμοσουν τον νομο
Δεχτηκε λοιπον γνωστος μου ενα τηλεφωνημα απο την δου της που ανηκει.
-Καλημερα σας ειμαστε απο την δου και πηραμε να σας ειδοποιησουμε οτι για να κλεισουμε τα χρονια 2004 2005 2006 συμφωνα με την περαιωση του αλογοσκουφη πρεπει να μας φερεται απο 1000 ευρω την χρονια ητοι 3000 μεσα σε μια εβδομαδα ειμαι η ταδε εφοριακος απο την δου της γειτονια σας αν δεν θελετε να πληρωσεται για την περαιωση δεν υπαρχει θεμα μην ανησυχειται θα σας ελεγξουμε τα βιβλια γιαυτα τα τρια χρονια
Ο γνωστος μου θορυβηθηκε σφοδρα αναστατωθηκε και πανικοβληθηκε που να βρει τρια χιλιαρικα μεσα στης φτωχιας τον καιρο εδω τα εξοδα δεν βγαζουμε τρια χιλιαρικα θα περισεψουμε?
Τον πρωτο που σκεφτηκε ηταν ο λογιστης του πηρε λοιπον τον λογιστη του τηλ και του ανεφερε το θεμα
-------- ΑΑΑΑ μην ανυσηχεις της λεει αυτος θα παω να δω και θα σε ενημερωσω
πραγματικα σε δυο μερες ηρθε ο λογιστης απο το μαγαζι και εφερε τα νεα. Ξερεις την βρηκα την συγκεκριμενη υπαληλο και κατεληξαμε οτι μπορεις να δωσεις ενα χιλιαρικο και να παει ο φακελος της υποθεσεως σου για ελεγχο στο τελος του 2009 δλδ ενα χρονο μετα ομως το χιλιαρικο δεν θα πιαστει σαν προκαταβολη για την περαιωση αλλα θα καταληξη σε καποιες τσεπες για να φροντισουν ωστε ο φακελος να ειναι παντα στο τελος της λιστας προς ελεγχο

αυτα συμβαινουν αγαπητοι μου καθημερινως καποιοι ξερουν και εκμεταλευονται την αναγκη του φτωχου και θησαυριζουν με τις ευλογιες του κρατους

Σύχρονα ταχυδρομικά περιστέρια



απο 38αρι



Απο 38αρι χτυπηθηκε τελικα ο μαθητης και οχι αεροβολο η 22αρι που ελεγαν στην αρχη
Το 38αρι ειναι το οπλο που χρησημοποιει η αστυνομια
και οπως λεει ο πατερας ειναι αποπειρα δολοφονιας του παιδιου απο ανθρωπο που σημαδεψε και εριξε στα μαζεμενα παιδια
Σε τι χωρα ζουμε οποιος θελει βγαζει το κουμπουρι και πυροβολει ω καιροι ω ηθη κατα το λατινικον O TEMPORA O MORES
Οποτε αυτη η εξεληξη θα πυροδοτηση πληθος λαικες εξεγερσεις παλι
Νικητα μου ζητας 20 μερες ανακωχη απο τα παιδια αλλα ποιος θα το κανει
Εχτες ποσα δακρυγονα επεσαν παλι εμεις τα βλεπαμε εδω στα Σερρας, στην κρατικη τηλεοραση στις ειδησεις και τρομαξαμε που οσο ναναι κρυβη κατι αυτη αν ειναι να σχηματιστει ασχημη εικονα για την κυβερνηση ,δλδ φαντασου τι εγινε στην πραγματικοτητα

που ειναι η ΔΕΗ

"Βουτιά" της τιμής του πετρελαίου

Στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιούλιο του 2004 υποχώρησε το πετρέλαιο

Στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιούλιο του 2004 υποχώρησε το πετρέλαιο

Κάθετη πτώση 9% κατέγραψαν την Πέμπτη οι τιμές του πετρελαίου στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, υποχωρώντας στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιούλιο του 2004.

Παρά την ανακοίνωση του ΟΠΕΚ για περαιτέρω μείωση της ημερήσιας παραγωγής, οι τιμές του μαύρου χρυσού υποχώρησαν μετά την ανακοίνωση ότι ο αποκαλούμενος "δείκτης των δεικτών" που φανερώνει τις οικονομικές τάσεις στις ΗΠΑ, υποχώρησε για πέμπτο συνεχόμενο μήνα.

Το Γουέστ Τέξας έκλεισε την Πέμπτη στα 36,2 δολάρια το βαρέλι και το μπρεντ στα 41,07.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ταχα ανεβηκε η τιμη του ρευματος επειδη ανεβηκε το πετρελαιο και φυσικα τωρα που να κατεβη
Δεν περιμενουμε να το γραψουμε και να κατεβη αλλα μονο να τονισουμε το ποσο μας κοροιδευει σαν λαο καθε φορα ο καθενας που εχει μια θεση εξουσιας . Εφοσον δεχομαστε την κοροιδια καλα κανουν και μας κοροιδευουν


καταδικη κεφαλογιαννη



Νέα καταδίκη για Ι. Κεφαλογιάννη

Ο κ. Κεφαλογιάννης επιμένει ότι πίσω από τη δίωξή του κρύβονται πολιτικοί του αντίπαλοι

Ο κ. Κεφαλογιάννης επιμένει ότι πίσω από τη δίωξή του κρύβονται πολιτικοί του αντίπαλοι

Μετά το Μονομελές Πλημμελειοδικείο και το Εφετείο Ρεθύμνου καταδίκασε το Γιάννη Κεφαλογιάννη για τη γνωστή υπόθεση με τους αστυνομικούς τους οποίους πίεσε για να καταθέσουν ευνοϊκά για κατηγορούμενο υπόθεσης χασισοφυτείας.

Η ποινή του κ. Κεφαλογιάννη από 12 μήνες με αναστολή μειώθηκε σε πέντε μήνες με τριετή αναστολή, γεγονός που προκάλεσε την αντίδρασή του παρότι απέφυγε να μιλήσει και πάλι για στημένη δίκη.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο πρώην υπουργός, ο οποίος μετά την πρωτόδικη απόφαση απομακρύνθηκε από τη θέση του άτυπου συμβούλου του πρωθυπουργού, υποστήριξε για μία ακόμη φορά ότι η δίωξή του ήταν υποκινούμενη από πολιτικούς του αντιπάλους στην Κρήτη. Ωστόσο, απέφυγε να πει ονόματα παρότι τον προκάλεσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, υποστηρίζοντας ότι δεν ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα.


Πάντως, ο κ. Ι. Κεφαλογιάννης παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος η πρωτοβουλία του να καλέσει τους αστυνομικούς στο γραφείο του για να τους δώσει γραμμή, κάτι για το οποίο ο εισαγγελέας δεν είχε καμία αμφιβολία.

Στο δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες υποστηρικτές του πρώην υπουργού που όπως και στην πρώτη δίκη, καταφέρθηκαν κατά της απόφασης του Εφετείου.

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ & ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ & ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!

ΓΙΑΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ - 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 17.12.08

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Αναλαμβάνω την ευθύνη

Ε, και;...

«Υποτίμησα το θέμα. Δεν είχα πλήρη εικόνα. Δικό μου το λάθος»

4 Οκτωβρίου 2008

ομιλία στην ΟΝΝΕΔ
"Δεν αρνήθηκα ότι στα 4 χρόνια έγιναν και λάθη. Εχω καθαρή και ολοκληρωμένη εικόνα για όλα"

Αυτοκριτική για το σκάνδαλο Βατοπεδίου, με το αζημίωτο και χωρίς συνέπειες, επιχείρησε ο Κ. Καραμανλής στην Κ.Ο. της Ν.Δ. Ανέλαβε ο ίδιος τις πολιτικές ευθύνες, απαλλάσσοντας ουσιαστικά τους εμπλεκόμενους υπουργούς του.

Επιστροφή

Και πηραμε το δρομο της επιστροφης μεσα απο την Αυστρια και μεσα απο τις χιονισμενες αλπειςΤΤα χιονια υπηρχαν αλλα δεν ηταν πολυ προσφατα

παντως τα τοπια απιθανα για μας που δεν βλεπουμε και πολυ χιονι συχνα



και το μικρο σπιτι σε μια χιονισμενη πλαγια στις Αλπεις της Αυστριας

αυτοκινητο

πηγαμε και σε μια μαντρα αυτοκινητων ειδαμε ενα αυτοκινητο ο υπαλληλος μας ειπε οτι ειναι ευκαιρεια μπορει να ηταν αλλα δεν μας αρεσε το χρωμα αλλα φωτο το βγαλαμε

βολτα στο Ντυσελντορφ


μια μικρη βολτα καναμε στην πολη και στα μαγαζια
Βασικα πηγαμε σε ενα



Εκει βρισκεις τα παντα αλλα οχι σε πολυ χαμηλες τιμες
φυσικα δεν ειχε λεφτα να ψωνισουμε μονο κοιταζαμεεχει πολλα και διαφορα ειδη και τιμες


Πηραμε δυο μαχαιρακια κουζινας απο ενα ευρω το καθενα καναμε την αγορα του αιωνα


αυτη η βολτα ηταν την τριτη το πρωι στις 9 δεκεμβριου

Τρίτη, Δεκεμβρίου 16

ανεκδοτακι

Επί δικτατορίας είναι κάποιος νυχτιάτικα έξω από ένα σπίτι και φωνάζει:
-Μωρήηηηηη….. μωρήηηηηηηη…
Περιμένει λίγο, δεν του απαντάει κανείς οπότε συνεχίζει:
-Μωρήηηηηηηηηη…… μωρήηηηηηηηηηη…
Κάποιος περαστικός πλησιάζει από περιέργεια και ρωτάει:
-Με συγχωρείτε, αλλά ποιόν φωνάζετε;
-Τη γυναίκα μου να μου ανοίξει επειδή ξέχασα τα κλειδιά.
-Δεν θέλω να σας κάνω παρατήρηση, αλλά το βρίσκετε πρέπον να φωνάζετε μωρή τη γυναίκα σας;
-Αν θες φώναξέ την εσύ… Ελευθερία τη λένε…

ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (Κ.Ο.)

ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!
ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ 260 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ & ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ!! (παιδιά σιγά γιατί έχουμε και θάλασσα)
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ "ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ", Η T.V. ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟΤΕ ΧΙΟΝΑΚΙΑ!!!, ΧΙΟΝΑΚΙΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Τρακτέρ










Κινητοποιησεις αγροτων στο νομο Σερρων. Επειδη βλεπουν οτι τα λεφτα που παιρνουν δεν φτανουν να αγορασουν τις πρωτες υλες (ΣΠΟΡΟΙ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ) για την νεα σοδεια αλλα και η παραγωγη απουλητη στις αποθηκες, ποσο μαλλον για να περασουν την χρονια, αποφασισαν κινητοποιησεις
Συγκεντρωθηκαν πανω απο 300 τρακτερ στον προμαχωνα και προβαλλουν τα δικαια αιτηματα τους ποτ συνοψιζεται σε ενα
ολο το χρονο αγωνιζομαστε προσπαθουμε για να καλλιεργησουμε την γη και στο τελος δεν εχει να φαμε . θελουμε να κανει κατι η κυβερνηση ωστε να φτανουν τα λεφτα
Αλλα και στην γεφυρα του στρυμωνα πανω στην εθνικη οδο θεσαλονικης καβαλας στα κερδυλια εχουν συγκεντρωθει και κλεινουν τον δρομο σε τακτα διαστηματα

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15

Πανσερραικός

Πάλι χάσαμε


3-0 εχασε απο τον Παναθηναικο μεσα στην Αθηνα ο Πανσεραικός

Κυριακή, Δεκεμβρίου 14

Ταξίδι στην Γερμανία

Μέσα στην αναμπουμπούλα που έγινε στην Ελλάδα εμείς έτυχε να είμαστε στην Γερμανία στο ΝΤΥΣΕΛΝΤΟΡΦ.
Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο σε μια πολυ ωραία πλατεία που την κοσμουν υπέροχα μπρούντζινα αγάλματα
η θεα στην πλατεία


Το ξενοδοχειο μας επιφυλασε μια ακομα ευχαριστη εκπληξη... οι ιδιοκτητες ειναι ελληνες , ειναι ανθρωποι που δουλεψαν μερα νυχτα αλλα στο τελος τα καταφεραν και τωρα εχουν δυο ξενοδοχεια στο Ντυσελντορφ και φυσικα σπουδασαν και τα παιδια τους.
Η φιλοξενια της κυριας Σοφης ειναι καταπληκτικη
το δε πρωινο που σερβιρεται στο ξενοδοχειο ειναι το πιο πλουσιο που εχω συναντήσει
Μοναδικη φιλοξενια αν βρεθειτε στα μερη εκεινα αξιζει το κοπο να πατε και αν δεν μπορειτε να μεινετε μονο που θα γνωρισετε την κυρια Σοφη αξιζει τον κοπο Χώρος υποδοχης του ξενοδοχείου

Σάββατο, Δεκεμβρίου 13

Κινητοποιήσεις

Οποιος δεν θελει να δει οτι οι κινητοποιησεις ηταν λαικη εξεγερση ειναι ενας ηληθιος κοντοφθαλμος!

MIA εικονα απο το αεροπλανο που μας μετεφερε στο ντυσελντορφ
Η πτηση ητνα καταπληκτικη ο καιρος καλος και πηγαμε χωρις την παραμικρη αναταραξη

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10

Τρίτη, Δεκεμβρίου 9

Διαδηλωτές γράφουν συνθήματα κρεμασμένοι από το κτίριο του ΑΠΘ

ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Σάββατο, Δεκεμβρίου 6

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ


Έβαλε διαφημιση η κυβερνηση να αποκτησουμε φορολογικη συνειδηση
Καντε οτι και ο εικονιζομενος,
καντε οτιδηποτε για να μην πληρωσετε φορο οπως ο ιδιος εκανε υπερακτια εταιρεια
σε μας θελουν να μας επιβαλουν φορολογικη συνειδηση αλλα αυτοι να μην πληρωνουν τιποτα!

Αληθεια ο Μαγγινας πλήρωσε για το αναψυκτήριο?

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 5

φαγωθηκαν αποθεματικα απο πολυκατοικιες

Σερρες
εταιρεια διαχειρησεις και εκδοσης κοινοχρηστων μαθαινουμε οτι εφαγε τα αποθεματικα των πολυκτοικιων που διαχειριζοταν που ειναι κοντα στο ενα εκατομμυριο ευρω
και ο υπευθυνος την κοπανησε στο εξωτερικο
θα μαθουμε περισοτερα και θα επανελθουμε

πανε για καλα χριστουγεννα

«Καπνός» οι δράστες
Κοσμήματα αξίας 80 εκατ. ευρώ εκλάπησαν από το φημισμένο Harry Winston στο Παρίσι
Δαχτυλίδι με διαμάντια από τη συλλογή του Harry Winston
Παρίσι
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Κοσμήματα αξίας 80 εκατομμυρίων ευρώ είναι η λεία των δραστών ένοπλης ληστείας στο φημισμένο κοσμηματοπωλείο Harry Winston στη λεωφόρο Μοντέν στο Παρίσι.

Οι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα το απόγευμα της Πέμπτης και με την απειλή όπλων πήραν σχεδόν όλα τα κοσμήματα που ήταν εκτεθειμένα και εξαφανίστηκαν.

Οι τρεις ένοπλοι ήταν πολύ καλά ενημερωμένοι για τη λειτουργία και το προσωπικό του καταστήματος, αφού γνώριζαν τα ονόματα ορισμένων υπαλλήλων και τα σημεία όπου ήταν κρυμμένα πολλά από τα κοσμήματα, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στις έρευνες.

Στο ίδιο κοσηματοπωλείο είχε σημειωθεί ένοπλη ληστεία ακριβώς πριν από ένα χρόνο. Οι δράστες είχαν κλέψει κοσμήματα αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Newsroom ΔΟΛ



Τετάρτη, Δεκεμβρίου 3

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στα Σέρρας




Ο Γιωργος Παπανδρεου στα Σερρας

Την αλλη πεμπτη 11 του μηνος δεκεμβριου ο προεδρος του πασοκ θα αναγγειλη το προγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τους αγροτες
δεν αποφασιστηκε ακομα αν θα μιλησει σε ανοιχτη συγκεντρωση αλλα θα εξαρτηθει και απο τ ον καιρο
Για οτι νεωτερο θα επανελθουμε.

Χριστουγεννιατικος στολισμος δημου Σερρων




Δυο μικρα πτωχα πλην ομορφα και πανομοιοτυπα δεντρακια ειναι προς το παρον ο στολισμος της πολης μας απο τον δημο
Ενα μπροστα στο δημαρχειο και ενα στην πλατεια εμποριου
Περιμενουμε και τον υπολοιπο στολισμο αν υπαρχει

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ