Δευτέρα, Ιουλίου 27

Γεφυρουδιανα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων ΓΕΦΥΡΟΥΔΙΑΝΑ 2009

20 -24 και 27-28 Ιουλίου - Τουρνουά τάβλι

Το καθιερωμένο τουρνουά τάβλι των Γεφυρουδιανών. Διεξάγει με επιτυχία στις προηγούμενες διοργανώσεις και το ίδιο και καλύτερα πιστεύουμε και φέτος. Ο νικητής διεκδικεί χρηματικό έπαθλο.

Έναρξη: 21:00
Είσοδος: Ελεύθερη

31 Ιουλίου - Συναυλία με τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς

Μια αξέχαστη βραδιά με την μουσική του Γκόραν Μπρέγκοβιτς από παλιές και νέες δισκογραφικές δουλειές του. Μία ευκαιρία που μας δίνει ο Ε.Σ. του Γεφυρουδίου να γνωρίσουμε από κοντά τον διεθνή και ιδιαίτερα αγαπητό στην χώρα μας συνθέτη.
Εισιτήρια για την συναυλία μπορείτε να προμηθευτείτε:
Στις Σέρρες, από το περίπτερο φεστιβάλ στην πλατεία ελευθερίας, στα δισκοπωλεία Voice, Melody Maher, Do-re-mi και Κουντουρά.
Στο Σιδηρόκαστρο: Περίπτερο Λυκίδη στην πλατεία.
Στο Πετρίτσι: Λογιστικό γραφείο Ζλατίντση – Τόλιου.
Στην Ηράκλεια: Café Άρωμα.
Τέλος στο Γεφυρούδι από τον Ε.Σ. Ελπίδα καθώς και στα παρακάτω τηλέφωνα: 6974937029, 6972869659

Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 20 €

8 και 9 Αυγούστου - Διεθνές φεστιβάλ χορού

Καταξιωμένα χορευτικά συγκροτήματα θα παρουσιάσουν την δουλειά και το πολιτισμό τους. Συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα από την χώρα μας, την Βουλγαρία, την Κροατία, την Κένυα και το Μαυροβούνιο.

Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 2 €

11 Αυγούστου – Παράσταση Καραγκιόζη

Ο Γιάννης Χατζής και τα Γεφυρουδιανά 2009 αφιερώνουν την φετινή παράσταση και το έργο ΄΄ Καλώς ταφεντικό απόξω…. ΄΄ στον μεγάλο Ευγένιο Σπαθάρη.

Έναρξη: 21:15
Είσοδος: Ελεύθερη

14 Αυγούστου – Παγκόσμιο λαϊκό συμπόσιο

Μεγάλο γλέντι με χορό, τραγούδι, φαγητό και άφθονο ποτό, μαζί με τους Σλοβένους, τους Βόσνιους, τους Κενυάτες, τους Μαυροβούνιους, τους Ινδούς, τους Σέρβους και τους Ιταλούς. Στο λαϊκό αυτό συμπόσιο το εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο του νομού μας θα παρασκευάσει και θα προσφέρει Σερραϊκή μπουγάτσα και ακανές.

Έναρξη: 22:00
Είσοδος: Ελεύθερη

15 και 16 Αυγούστου – Διεθνές φεστιβάλ χορού

Συμμετέχουν χορευτικά από διάφορες γωνιές της πατρίδας μας καθώς και από διάφορες χώρες όπως Σερβία, Κένυα, Ουκρανία, Ιταλία, και Ινδία.

Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 2 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ