Τρίτη, Αυγούστου 11

διακοπες του γιωργου

\



Απο την Τρίτη 11 Αυγούστου, ο Γιώργος Παπανδρέου θα σκίζει με το κανό του τα κύματα της Χρυσής Ακτής στη Πάρο. Εδω βρέθηκε και πέρυσι τέτοιες μέρες, παρέα με την Αντα, την κόρη του Μαργαρίτα και καλούς φίλους.
Η Χρυσή Ακτή (και η Νέα Χρυσή Ακτή), είναι απο τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, ειδικά για εκείνους που λατρεύουν τα θαλάσσια σπορ μια και οι υπόλοιποι τρώνε στη μάπα την άμμο που σηκώνουν τ Αυγουστιάτικα μελτέμια.
Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, περνάει πολλές ώρες στη θάλασσα, ενω η Αντα τον περιμένει σ ένα απο τα beach bar της παραλίας που ανήκει σε στενή της φίλη, απολαμβάνοντας καφέδες, δροσερές σαλάτες και χυμούς.
Πέρυσι η Χρυσή Ακτή έφερε γούρι στον Γιώργο, μια και ο Κουρασμένος, άρχισε να τα σκατώνει με το που μπήκε το Φθινόπωρο. Η ΔΕΘ ήταν το πρώτο του βατερλό, στο οποίο συνέβαλαν ο Γιώργος Βλάχος και ο Σπύρος Γκουτζάνης με τις ερωτήσεις τους.
Φέτος είναι το τελευταίο καλοκαίρι του Γιώργου σαν Αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Του χρόνου όπως όλα δείχνουν, θα βρεθεί εδω σαν πρωθυπουργός...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ