Τρίτη, Δεκεμβρίου 29

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Εδω σ αυτην την διευθηνση ειναι το σχεδιο νομου για τις ελληνοποιησεις

http://www.opengov.gr/ypes/?



Παρκαρισμένα αυτοκίνητα του ΟΤΕ παντού!!!

ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΜΠΛΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!

Κυριακή 27-12-2009 παρκαρισμένα αυτοκίνητα του ΟΤΕ, περι τα 20 αυτοκίνητα παρκάρουν και κινούνται στο κέντρο της πόλης μας καθημερινά προκαλώντας έμφραγμα και τα νευρα των κατοικων της περιοχής!!!
(χωρίς να μετράμε και τα ι.χ. αυτοκινητα των υπαλλήλων απο τα οποία κατέβηκαν για να παρουν τα υπηρεσιακά)
Η εικόνα ειναι απαράδεκτη εαν μετρήσουμε και τισ 3-4 θέσεις που καταλμβάνει η ΔΕΥΑΣ, μετά ο Δήμαρχος ζητά απο τον κοσμο να παρκαρει στα στρατόπεδα!
Εκεί δεν μπορούν να κανουν τις απαιτουμενες κινησεις για να παρκαρουν ολα αυτά τα αυτοκίνητα?

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΘΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?




Τρίτη, Δεκεμβρίου 22

το 60% των αγροτικων επιδοτησεων στις τραπεζες

το 60% των αγροτικων επιδοτησεων ειναι στους λογαρισμους των αγροτων απο χτες δευτερα 21-12-2009
ειναι τα χρηματα που ολοι περιμεναμε για να κανουμε γιορτες
Εν τω μεταξυ η ΕΑΣ Σερρων ειναι ετοιμη 100% και παρεδωσε το σιντι με την ψηφιακη σχεδιαση στον ΟΠΕΚΕΠΕ και στο υπουργειο αγροτικης αναπτυξης
Ομως δεν ειναι ετοιμη η Ενωση Νιγριτας
και φυσικα δεν φταιει η κυβερνηση που εβαλε μονο το 60% των χρηματων οπως παρουσιασε εχτες ο Τασος Καρυπιδης στην βουλη(εμεις δΙναμε το 100% ειπε εσεις γιατι δωσατε μονο το 60% ).Απορω πως ξεχναν ετσι αυτοι οι ανθρωποι .Περισυ τα πηραμε σε 3 δοσεις και μεχρι τον Μαρτιο εγινε η εξοφληση
εν τω μεταξυ φετος γινεται και το αγροτικο κτηματολογιο στην ουσια και ολοι ξερουν οτι αυτη η διαδικασια ειναι χρονοβορα
Παντως και με το 60% θα κανουμε γιορτες με καποια λεφτα στην τσεπη και αυτο ειναι κατι





χριστουγενιατικες ευχες


απο το panseraikos.net πηραμε αυτην την ομορφη καρτουλα ευχαριστουμε
και μεις με την σειρα μας ευχομαστε να ξεπερασει ο πανσεραικος τα οποια προβληματα και το χρονου στην μεγαλη κατηγορια












Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18

θα μπει μερος τον επιδοτησεων τα επομενα 24ωρα

Μπατζελή: Οι αγρότες θα κάνουν χαρούμενες γιορτές. Εκτύπωση

Θα κάνουμε όλοι καλές γιορτές και οι αγρότες θα δούν χρήματα στα βιβλιαριά τους τα επόμενα εικοσιτετράωρα . Με αυτή τη φράση η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης πριν απο λίγο απο τη Λιβαδειά εμμέσως πλην σαφώς αποσαφήνισε .....

τον χρόνο που θα πάρουν οι αγρότες τις ενισχύσεις . Σύμφωνα με πληροφορίες του Agroschannel την Δευτέρα θα μπούν οι προκαταβολές των κοινοτικών ενισχύσεων .

Απο την άλλη η αρμόδια Επίτροπος έθεσε ως τελική ημερομηνία, απαρεγκλίτως, τη 31η Ιανουαρίου 2010, προκειμένου να ψηφιοποιηθούν και ελεγχθούν τα αγροτεμάχια ώστε να πληρωθούν οι έλληνες αγρότες τις ενισχύσεις του 2009. Τα αγροτεμάχια που δεν θα έχουν έως τότε ψηφιοποιηθεί εξαιρούνται από τυχόν πληρωμές για το έτος 2009, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή αναφέρει τα εξής: «Η κα Mariann Fischer Boel, Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδια για τη Γεωργία και την Αγροτική Ανάπτυξη, πρότεινε σήμερα σχέδιο ώστε να διασφαλιστεί ότι η Ελλάδα θα θέσει σε λειτουργία τα αναγκαία συστήματα που θα επιτρέψουν την καταβολή ενισχύσεων της ΕΕ προς τους αγρότες.

Η Ελλάδα ενημέρωσε την Επιτροπή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει επειδή η καθυστερημένη κατάθεση αιτήσεων πληρωμής από τους αγρότες μέσω των συνεταιριστικών τους οργανώσεων καθιστά αδύνατη την πληρωμή των άμεσων ενισχύσεων για το 2009.

Τα προβλήματα προκαλούνται από καθυστερήσεις στην εγγραφή της επακριβούς τοποθεσίας των μεμονωμένων αγροτεμαχίων στο νέο σύστημα αναγνώρισης αγροτεμαχίων το οποίο χρησιμοποιείται για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα (ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων). Επειδή οι πληρωμές μπορούν να ξεκινήσουν μόνον όταν έχουν διενεργηθεί όλοι οι έλεγχοι, συμπεριλαμβανομένων των διασταυρώσεων για τις οποίες πρέπει να έχει περατωθεί η ψηφιοποίηση, έχει ζωτική σημασία να δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία μετά την οποία δεν θα γίνεται δεκτή η κατάθεση, εκ μέρους των αγροτών, αιτήσεων πληρωμής.

Προκειμένου να βοηθήσει τους έλληνες αγρότες, η κα Fischer Boel είναι πρόθυμη να προτείνει στην Επιτροπή την παραχώρηση, κατ'εξαίρεση, επιπλέον περιόδου για την εγγραφή της εν λόγω τοποθεσίας των αγροτεμαχίων. Ως τελική ημερομηνία, απαρεγκλίτως, προτείνεται η 31η Ιανουαρίου 2010. Τα αγροτεμάχια που δεν θα έχουν έως τότε ψηφιοποιηθεί εξαιρούνται από τυχόν πληρωμές για το έτος 2009.

Η Επίτροπος δεν αποδέχεται μια κατάσταση στην οποία μια μειοψηφία αγροτών εμποδίζει την πλειοψηφία να εισπράξει τα χρήματα που δικαιούται. Η προτεινόμενη προσέγγιση αναμένεται να επιτρέψει στην ελληνική διοίκηση να οριστικοποιήσει τις διοικητικές διασταυρώσεις, τους επιτόπιους ελέγχους, καθώς και τους ελέγχους με τηλεανίχνευση, έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2010. Μόλις όλοι οι εν λόγω έλεγχοι έχουν περατωθεί, μπορούν να διενεργηθούν πληρωμές προς τους αγρότες για τα αγροτεμάχια που έχουν ψηφιοποιηθεί και ελεγχθεί.

Το μέτρο αυτό βεβαίως αποτελεί απόλυτη εξαίρεση, η οποία δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον. Για τον λόγο ακριβώς αυτό οι ελληνικές αρχές θα πρέπει να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να διασφαλίσουν σταθερότητα ψηφιοποίησης των αγροτεμαχίων πριν ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για το έτος 2010. Αυτό είναι ουσιαστικής σημασίας ώστε να μην τεθούν σε κίνδυνο η κατάθεση αιτήσεων για το 2010, οι έλεγχοι και οι μετέπειτα πληρωμές για τις εν λόγω αιτήσεις. Για τον ίδιο επίσης λόγο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή ημερομηνία μετά τις 31 Ιανουαρίου 2010, για τις αιτήσεις που αφορούν το 2009.

Η Επίτροπος κα Fischer Boel ζήτησε επίσης από τον έλληνα υπουργό να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να προσδώσει το συντομότερο δυνατό σαφή και αυστηρό ηγετικό ρόλο στην ελληνική διοίκηση και ειδικότερα στον ΟΠΕΚΕΠΕ, τον ελληνικό οργανισμό πληρωμών».

απο το http://www.agroschannel.com/

φωτια σε αυτοκινητο





Aγνωστοι προσπαθησαν να καψουν ενα αυτοκινητο μαρκας AUDI στην οδο ιουστινιανου στις Σερρες, κινδυνευσουν μάλιστα και αλλα σταθμευμενα αυτοκινητα
Γινονται ανακρισεις!










ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!


Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 11:00 η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συμμετέχει στην Πανελλαδική διαμαρτυρία εναντίον των διοδίων στο σταθμό της Λεπτοκαρυάς.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

Εκτύπωσε τώρα το σήμα και τοποθέτησέ το στο αυτοκίνητό σου

Για να το κατεβάσεις κάνε κλικ εδώ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Διαδώστε την ενέργεια αυτή σε όλους τους κατοίκους και εργαζόμενους της Πιερίας.
Διαδώστε την σε φίλους, γνωστούς και ταξιδιώτες.
Μόνο η ενέργεια αυτή, η άρνηση των πολιτών μπορεί να καταργήσει οριστικά τα διόδια.
Η εταιρία φοβούμενη, μερικές φορές κάνει προσπάθειες για εκφοβισμό των διερχόμενων οδηγών που δεν πληρώνουν, οι οποίες όμως είναι αναποτελεσματικές, καθώς το κύμα αντιδράσεων αυξάνεται.

Συνεχίζοντας δυναμικά τον αγώνα μας:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ το απαράδεκτο και προκλητικό ξεπούλημα των εθνικών δρόμων στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, την πρωτοφανή «δωρεά» δισεκατομμυρίων σε βάρος των Ελλήνων φορολογούμενων».

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να καταργηθούν όλες οι συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων, που αποτελούν δημόσια περιουσία και έχουν χρυσοπληρωθεί από τους πολίτες. Οι τοποθετήσεις διοδίων μετωπικά και πλευρικά, αδιαφορώντας για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τα συγκοινωνιακά προβλήματα που δημιουργούνται, υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας και θα οδηγήσουν τον τόπος μας σε οικονομικό μαρασμό.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από το ελληνικό κράτος και τους χρυσοπληρωμένους συμβούλους των υπουργών, να λάβουν υπόψη τους τις πρόσφατες (Μάρτιος 2009!!!) γνωμοδοτήσεις που εκπόνησε το Ομοσπονδιακό Ελεγκτικό Συνέδριο (ΟΕΣ) της Γερμανίας για τις συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στην κατασκευή κεντρικών οδικών αρτηριών της Γερμανίας. Στην εν λόγω γνωμοδότηση, το ΟΕΣ αμφισβητεί έντονα τους βασικούς ισχυρισμούς υπέρ αυτών των έργων. Το ΟΕΣ θεωρεί ότι τα βασικά στοιχεία είναι τόσο αντικρουόμενα που η υλοποίηση των έργων απειλείται με δύο πιθανότητες: είτε οι ιδιωτικές εταιρίες θα οδηγηθούν σε «σημαντικές οικονομικές δυσκολίες (πτώχευση)», είτε το κράτος θα υποστεί «σημαντικά οικονομικά μειονεκτήματα». Με άλλα λόγια, όταν μας στύψουν σαν λεμονόκουπα, θα τα μαζέψουν και θα φύγουν, όπως συνέβη στο Λονδίνο με τον υπόγειο σιδηρόδρομο και τον ΟΣΕ της Αγγλίας. Τότε θα κληθούμε και πάλι να πληρώσουμε την …κρατικοποίησή τους. Το Ομοσπονδιακό Ελεγκτικό Συνέδριο (Bundesrechnungshof), η μεγαλύτερη ελεγκτική υπηρεσία στη Γερμανία, είναι άκρως αποκαλυπτική: Οι συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα δεν αποτελούν συμφέρουσα οικονομική λύση και σχεδόν πάντα είναι εις βάρος των κρατιδίων που τις εφαρμόζουν ως χρηματοοικονομικά εργαλεία.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να κατασκευαστούν άμεσα οι παράδρομοι και τα αναγκαία έργα υποδομής για ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο. Η δημόσια χρήση του εθνικού δικτύου είναι συνταγματικό μας δικαίωμα και θα το διεκδικήσουμε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να καταργηθούν ΤΩΡΑ ΟΛΑ τα νέα διόδια.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ, σταματώντας στα διόδια, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ δηλώνοντας κάτοικοι ή εργαζόμενοι της περιοχής και να μη δίνουμε το ονοματεπώνυμό μας, αρνούμενοι να παραλάβουμε οποιοδήποτε χαρτί και να απαντήσουμε στις εριστικές ερωτήσεις των ανθρώπων της εταιρίας. ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ το δίκαιο των αιτημάτων μας.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να συμμετέχετε κι εσείς στις τοπικές κινητοποιήσεις αρνούμενοι να πληρώνετε τα διόδια (και πολύ περισσότερο αν κατοικείτε ή εργάζεστε στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας). Σήμερα χιλιάδες πολίτες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας έχουν τοποθετημένο στο μπαρ μπριζ του αυτοκινήτου τους το σήμα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ». Είναι το σήμα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας από την δράση της 9ης Μαρτίου 2009, στις 15.30 στο Κάστρο του Πλαταμώνα.

ΤΩΡΑ το κάνουμε καθημερινή πρακτική και αρνούμαστε να πληρώσουμε. Τοποθετήστε την κάρτα σε εμφανές σημείο του αυτοκινήτου σας και διαδώστε το!

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 11:00 η Πιερία συμμετέχει στην Πανελλαδική διαμαρτυρία εναντίον των διοδίων στο σταθμό της Λεπτοκαρυάς.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!













Τρίτη, Δεκεμβρίου 15

οριστικα οι εκλογες νοεμβριου με το νεο συστημα

Με το νέο αυτοδιοικητικό χάρτη θα γίνουν οι εκλογές στις 14 Νοεμβρίου 2010

newsblog | Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009 | 11:39

Γράφει το aftodioikisi.gr: «Με το νέο αυτοδιοικητικό χάρτη θα γίνουν οι εκλογές στις 14 Νοεμβρίου 2010. Αυτό επιβεβαιώσε κατά την ομιλία του στο Ζάππειο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου: «Πέραν της εμπέδωσης ενός αυτόνομου πολιτικού συστήματος λογοδοσίας και διαφάνειας, απαιτείται και η οικοδόμηση ενός κράτους που τοποθετεί στο επίκεντρο της δράσης του τον πολίτη και τις ανάγκες του. Αυτή είναι η αφετηρία της νέας αρχιτεκτονικής για τη διοίκηση και αυτοδιοίκηση στη χώρα, την οποία προωθούμε και θα ολοκληρώσουμε έγκαιρα, έτσι, ώστε στις 14 Νοεμβρίου του 2010 να εκλέξουμε τους νέους δημάρχους και περιφερειάρχες. Με την αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η κεντρική διοίκηση του κράτους απελευθερώνεται και αφιερώνεται στην επιτελική, σχεδιαστική, συντονιστική και ελεγκτική δράση. Το Δημόσιο εξοικονομεί τεράστιους πόρους από τη μείωση των βαθμών της διοίκησης σε 3 από 5 που είναι σήμερα και ξεκινά να λειτουργεί με επίκεντρο την εξυπηρέτηση των πολιτών, την εξεύρεση λύσεων για τα καθημερινά τους προβλήματα. Είναι μια τεράστια τομή που θα προσαρμόσει το διοικητικό μοντέλο της χώρας στα πρότυπα κάθε σύγχρονου κράτους», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Το πρωί της Δευτέρα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στο MEGA είχε επαναλάβει τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι οι επόμενες εκλογές για την Αυτοδιοίκηση θα γίνουν με το νέο διοικητικό χάρτη της χώρας που θα προκύψει από τον «Καποδίστρια 2» και με αιρετές περιφέρειες. Όπως είπε ο κ. Ραγκούσης η έλλειψη πόρων δεν αποτελεί εμπόδιο για την υλοποίηση του Καποδίστρια ΙΙ.

Να σημειωθεί ότι οι προτάσεις της Επιτροπής που θα περιγράφουν τον τρόπο λειτουργίας των νέων δήμων αλλά και τις αρμοδιότητές τους πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα λίγο πριν το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ τον Ιανουάριο (18-20/1 στην Αθήνα), ενώ η συζήτηση για τον αριθμό των δήμων και των περιφρειών (οι νομαρχίες θα μετατραπούν σε περιφερειακά διαμερίσματα) θα ξεκινήσει αμέσως μετά προκειμένου το νομοσχέδιο να κατατεθεί στη Βουλή το Μάρτιο.

Σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει η αυτοδιοίκηση gr ο «Καποδίστριας ΙΙ» θα βασισθεί στη μελέτη του ΙΤΑ που σημαίνει ότι οι δήμοι θα μειωθούν από 1034 σε 380 με 400, ενώ άγνωστο παραμένει ποιος θα είναι ο νέος αριθμός των περιφερειών, οι οποίες αποκτούν πλέον αναβαθμισμένο ρόλο, καθώς ο περιφερειάρχης ή το περιφερειακό συμβούλιο θα εκλέγονται απευθείας από τους πολίτες.












Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Κυριακή, Δεκεμβρίου 13

Δήμος Καβάλας: Ανάπλαση ύψους 100 εκ. ευρώ (παράδειγμα προσ μίμιση)

ΑΠΟ:SERRES CITIZENS

Δήμος Καβάλας: Ανάπλαση ύψους 100 εκ. ευρώ (παράδειγμα προσ μίμιση)

«Ολική ανατροπή» της σημερινής εικόνας της Καβάλας θα επιχειρήσει τα επόμενα χρόνια ο δήμος Καβάλας, βάσει μελετών - προτάσεων 40 Καβαλιωτών μηχανικών και με στόχο την αισθητική βελτίωση της πόλης, την ώθηση της επιχειρηματικότητας και την ανετότερη διαβίωση των κατοίκων της. Κι αν το κόστος της προτεινόμενης αστικής ανάπτυξης αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ο δήμος συζητά ακόμα και το ενδεχόμενο δανεισμού, προκειμένου ν΄ αλλάξει προς το καλύτερο την όψη της Καβάλας!Στο πλαίσιο του προγράμματος Ολοκληρωμένα Σχέδια Αστικής Ανάπτυξης, ο δήμος Καβάλας ζήτησε και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατ. Μακεδονίας ανταποκρίθηκε κι εκπόνησε μελέτες για τέσσερις ενότητες της πόλης.

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΠΟΡΙΑ! ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ "ΚΑΡΔΙΑΣ" ΚΑΠΟΙΩΝ!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Ή Η ΤΣΕΠΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ???

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 9

Τέρμα στα δακρυγόνα βάζει ο Χρυσοχοϊδης


Προανήγγειλε παύση στη χρήση των επικίνδυνων ουσιών

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο κατάργησης της ρίψης δακρυγόνων και χημικών κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων άφησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.
Όπως ανέφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι κατασταλτικές δυνάμεις δεν θα χρησιμοποιούν αυτές τις επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία χημικές ουσίες.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης συμπλήρωσε πως από τις 2 Ιανουαρίου όλοι οι αστυνομικοί θα φέρουν στις στολές τους τον ατομικό μεταλικό αριθμού του μητρώου τους, ενώ για τους αξιωματικούς είναι πολύ πιθανόν να αναγράφεται στο πέτο τους το ονοματεπώνυμό τους.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της zougla.gr αστυνομικές πηγές επεσήμαναν ότι η αστυνομία θα εφοδιαστεί με τις αποκαλούμενες χρωματοσφαίρες, έτσι ώστε να στοχοποιούνται οι ταραξίες, ενώ θα γίνεται και εκτεταμένη χρήση με βαρέα οχήματα τα οποία θα διαθέτουν μάνικες εκτόξευσης νερού.





Τρίτη, Δεκεμβρίου 8

πως υπολογιζεται το δωρο των χριστουγεννων

Καθε ενας που εργαστηκε απο την απο την πρωτη μαιου κα μετα δικαιουται δωρο
Αν δεν εργαζεται μεχρι την 31-12 αλλα απολυθηκε η σταματησε να εργαζεται διακαιουται αναλογο δωρο

Το δωρο υπολογιζεται ως εξης
αν καποιος εργαζεται απο πρωτη μαιου συνεχως δικαουται ενα μηνιατικο δωρο
Για καθε μηνα εργασιας(δλδ 25 μερες ) ο εργαζομενος δικαιουται 2 ημερμησθια δωρου
Αν ειναι μεροκαματο 2 μεροκαματα για καθε 19 μερες εργασιας
Αν εργαστηκε πιο λιγο απο 19 μερες διακαιουται αναλογο δωρο
το δωρο απαγορευεται να δοθει σε αλλο ειδος εκτος απο χρημα

για πιο πολλες λεπτομερεις στην σελιδα
http://www.kepea.gr/article.php?id=938


Παρασκευή, Δεκεμβρίου 4

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ