Δευτέρα, Απριλίου 23

Σεμιναρια για αρωματικα φυτα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ
Το Εργαστήριο Γεωργίας της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της προσπάθειας για συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση των παραγωγών άλλα και όσων επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά με την καλλιέργεια των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών διοργανώνει ένα κύκλο σεμιναρίων.
Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αγρόκτημα του Πανεπιστημίου στις 28 και 29 Απριλίου 2012 με θέμα «Εισαγωγή στην καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών».

Το κόστος συμμετοχής στο σεμιναρίο είναι 120 ευρώ. Τα σεμινάρια υλοποιούνται στα πλαίσια προγράμματος που ενέκρινε η Επιτροπή Ερευνών του Α.Π.Θ. Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγείται σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Επίκουρο καθηγητή Χρήστο Δόρδα στο τηλέφωνο             2310-998602       ή στείλτε το Δελτίο συμμετοχής με fax στο 2310998634 ή e-mail στην διεύθυνσηchdordas@agro.auth.gr ή στην ιστοσελίδα http://www.aromaticplants.web.auth.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ