Τρίτη, Νοεμβρίου 3

ΠΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ 25η «Philoxenia»?

???????????????????????????????????????????

Δράμα: 1ο Βραβείο Καλύτερης Δημιουργίας στη Philoxenia

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009 09:14
Με το 1ο Βραβείο Καλύτερης Δημιουργίας για την ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση του περιπτέρου βράβευσε η Διοίκηση της HELEXPO τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας, η οποία συμμετείχε και φέτος στην 25η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (περίπτερο 15, stand 15) από τις 29 Οκτωβρίου 2009 έως και την 1η Νοεμβρίου 2009.



ΣΕΡΡΕΣ

Το Α΄βραβείο καλύτερης δημιουργίας με την πλέον ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση του περιπτέρου μας. Η αξιολόγηση έγινε από τριμελή κριτική Επιτροπή, αποτελούμενη από το Γενικό Δ/ντή της Helexpo, ένα εκπρόσωπο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, ένα εκπρόσωπο του Τεχνικού Επιμελητηρίου και δυο στελέχη της Helexpo.

???????????????????????????????????????????????????????????????????
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΣΕΡΡΩΝ
Πάλι βραβείο για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών
Εκτύπωση E-mail
03.11.09

Στην 25η «Philoxenia»
Για την ολοκληρωμένη λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση του περιπτέρου


1.jpg Με μία σημαντική πρωτιά επέστρεψε από την 25η διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia», από τη Θεσσαλονίκη, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών. Το Σερραϊκό περίπτερο απέσπασε το πρώτο βραβείο για την ολοκληρωμένη λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωσή του .Με τη συμμετοχή δεκάδων επισκεπτών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη η παρουσίαση της σερραϊκής συμμετοχής και η νέα τουριστική καμπάνια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών, με πρωταγωνιστή τον Σερραίο καλλιτέχνη Γιώργο Καπουτζίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ