Κυριακή, Νοεμβρίου 30

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ




Εχασε ο πανσεραικος δυστυχως μεσα στο γηπεδο του αρη με 2-0
Στο τελευταίο δεκάλεπτο μπόρεσε ο Αρης να κάμψει την αντίσταση του Πανσερραϊκού και με δύο γκολ από τους Κόκε (80΄) και Ρεγκέιρο (90΄+4) να φτάσει στη νίκη με 2-0. Μία νίκη όχι δίκαια, αφού οι Σερραίοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και έδειξαν να είναι ...κανοί για το 0-0 αλλά και επειδή υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το πρώτο γκολ που σημείωσαν οι γηπεδούχοι, με τον Κόκε να βρίσκεται σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. απο το sport net.gr

ευθυξία και παραιτησεις στην ινδια


σύμβουλος εθνικής ασφαλείας στην Ινδία
υπέβαλλε την παραίτησή του
έπειτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Μουμπάι, μεταδίδουν σήμερα τα εθνικά δίκτυα τηλεόρασης.

Ο Μ.Κ. Ναραγιανάν υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό Μανμοχάν Σίνγκ, ο οποίος την έκανε δεκτή. Ερωτηθείς, συνεργάτης του πρωθυπουργού τόνισε πως «αναμένεται πως κι άλλοι υπεύθυνοι της κυβέρνησης θα δουν την πόρτα της εξόδου», έπειτα από τις επιθέσεις της περασμένης Τετάρτης.

Ήδη την παραίτησή του υπέβαλε κι ο υπουργός Εσωτερικών Σιβράι Πάτιλ, αναλαμβάνοντας την ηθική ευθύνη για τις επιθέσεις των ισλαμιστών στη Μουμπάι.

Ο Πατίλ, που επικρίθηκε από τα μέσα ενημέρωσης επειδή δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την τάξη, υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό Μανμοχάν Σινγκ.

Τοσα ατομα πεθαναν σε μας απο τις πυρκαγιες στην ηλειια και ενας δεν ειχε την ευθιξια να παραιτηθη εφταιγαν ολοι οι αλλοι εκτος απο τους πολιτικους

εφταιγε ο στρατηγος ανεμος

οι ασυμμετρες απειλες


α ρε ινδια που θελουμε!!!


Σάββατο, Νοεμβρίου 29

εβδομαδιαια ερευνα

Συνεχιζει να προηγειται το πασοκ σε νεα ερευνα οπως μετεδωσε ο αντενα σε εερευνα που εγινε για το πρωτο θεμα
συνολικα η διαφορα ειναι 4,5 μοναδες και η νεα δημοκρατια βλεπει την πλατη του πασοκ


ΠΑΣΟΚ 30,7
ΝΔ 26,2
ΚΚΕ 7,6
ΣΥΡΙΖΑ 7,8
ΛΑΟΣ 3,8
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 19,8

Τετάρτη, Νοεμβρίου 26

τηλεθερμανση στα σερρας


Αρχισε να λειτουργει στην πολη μας η τηλεθερμανση. η τηλεθερμανση ειναι ενα συστημα οπου ζεστενεται το νερο σε καποιο σημειο εξω απο την πολη και με σωληνες υψηλης πιεσεως και θερμοκρασιας μεταφερεται μεσα στην πολη και απο κει με ειδικο συστημα ,σε καθε σπιτι

αφου εσκαψαν ολη την πολη επι δυο χρονια την μια η τηλεθερμανση την αλλη το φυσικο αεριο
ηρθε επιτελους ο καιρος να την νοιωσουμε και στο πετσι μας
Περυσι στην μικρης εμβελειας λειτουργια της (ταχα δοκιμαστικη ) ηρθαν κατι λογαριασμοι που ολοι ετριβαν τα ματια τους ορισμενοι χρεωθηκαν μεχρι και 50% περισοτερο απο οτι θα πληρωναν στο πετρελαιο και για να τους ξεγελασει η εταιρεια και να μην φωναζουν εκοψε 25%
Διαφημιζει βεβαια η επειχηρηση οτι θα εχουμε 20 % μειωση αλλα το μονο που ειδαν περυσι ηταν αυξηση
Φετος βλεπουμε το πετρελαιο να ειναι πολυ χαμηλα, σημερα ειναι 0,56 Ευρω και συνεχιζει με πτωτικη ταση αραγε θα φανει αυτη η μειωση στα νυκοκυρια που χρησημοποιουν την τηλεθερμανση. Υπαρχει θεματοφυλακας-ελεγκτης υπαρχει καποιος να μας εγγυηθει οτι χρησιμοποιουνται οι σωστοι μετρητες, οι σωστες θερμοκρασιες σωληνων,οι σωστες πιεσεις?
η επαφιεται στην καλη θεληση της εταιρειας να εφαρμοση τον περιφημο μαθηματικο τυπο που δεν ξερουμε τι μας εξασφαλιζει? σαν πολη ειμαστε πειραματοζωα στο ελεος της εταιρειας που εφαρμοζεται πρωτα εδω απο ολη την ελλαδα εδω δεν επρεπε να υπαρχει και ο φορεας ελεγκτης. υπολογιζει αραγε κανενας εμας τους καταναλωτεσ η υπαρχουμε μονο για να πληρωνουμε?

αυτα για τωρα αλλα με το θεμα θα επανελθουμε

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΣΕΡΡΩΝ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Τρίτη, Νοεμβρίου 25

λιγο γελιο

γοργοποταμος

1942 Αντάρτες του ΕΛΑΣ και του ΕΔΕΣ ανατινάζουν τη σιδηροδρομική γέφυρα του Γοργοποτάμου, αποκόπτοντας τη στρατηγικής σημασίας οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών -Πειραιώς, την οποία οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν για τον ανεφοδιασμό των στρατευμάτων του Ρόμελ (Ιστορία)

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝΕ................

Στίχοι: Αλκίνοος Ιωαννίδης
Μουσική: Αλκίνοος Ιωαννίδης
Πρώτη εκτέλεση: Αλκίνοος Ιωαννίδης


Ο ουρανός ανάβει τα φώτα
τίποτα πια δεν θα 'ναι όπως πρώτα
Ξημέρωσε πάλι

Ξυπνάω στο φως τα μάτια ανοίγω για λίγο νεκρός χαμένος για λίγο
Ξημέρωσε πάλι

Κι έχεις χαθεί μαζί με τον ύπνο μαζί με του ονείρου τον πολύχρωμο κύκνο
Μην ξημερώνεις ουρανέ

Άδεια η ψυχή μου το δωμάτιο άδειο κι από τo όνειρό μου ακούω καθάριο
Το λυγμό της να λέει όνειρο ήτανε, όνειρο ήτανε

Θα ξαναρθείς μόλις νυχτώσει
και τ' όνειρο πάλι την αλήθεια θα σώσει
Θα 'μαι κοντά σου

Μόνο εκεί σε βλέπω καλή μου
εκεί ζυγώνεις κι ακουμπάς τη ψυχή μου
Με τα φτερά σου

Μα το πρωί χάνεσαι φεύγεις ανοίγω τα μάτια κι αμέσως πεθαίνεις
Μην ξημερώνεις ουρανέ

Άδεια η ψυχή μου...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ............

το 1929... στην Ελλάδα, οι επαγγελματίες ζητούν την κατάργηση των λαϊκών αγορών, οι οποίες, ως θεσμός, είχαν επιτύχει.

το 1935... μετά το δημοψήφισμα της 3ης Νοεμβρίου, ο βασιλιάς Γεώργιος Β΄ επιστρέφει στην Αθήνα, έπειτα από 12 χρόνια εξορίας.

το 1940... ο ελληνικός στρατός καταλαμβάνει τη Μοσχόπολη και την Κονίσπολη. Οι Ιταλοί πανικόβλητοι υποχωρούν σε πλήρη σύγχυση.

το 1952... συλλαμβάνεται ο Νίκος Πλουμπίδης, στέλεχος του παράνομου ΚΚΕ που καταζητούνταν εδώ και καιρό.

το 1964... ολοκληρώνονται στο Τελ Αβίβ οι αγώνες της 16ης Ολυμπιάδας Σκακιού, όπου ανακηρύσσεται χρυσός ολυμπιονίκης ο Έλληνας μαιτρ Σταύρος Ιατρίδης, ένας από τους λίγους χρυσούς ολυμπιονίκες, που ανέδειξε η χώρα μας μετά την πρώτη Ολυμπιάδα. Το σκάκι θα αναγνωριστεί ως πνευματικό άθλημα τρία χρόνια μετά, το 1967, όταν ο Ιατρίδης θα διατελέσει πρόεδρος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας για ένα περίπου χρόνο, ενώ θα σκοτωθεί σε τροχαίο σε ηλικία 89 ετών το 1976.

το 1973... ανατρέπεται η κυβέρνηση Μαρκεζίνη και ο ίδιος ο δικτάτορας Παπαδόπουλος. Νέος ισχυρός άνδρας του απριλιανού καθεστώτος αναδεικνύεται ο ταξίαρχος Ιωαννίδης.

το 1975... έρχεται στην Ελλάδα ο Βασίλης Χατζηπαναγής από την Παχτακόρ της Τασκένδης και ντεμπουτάρει δύο εβδομάδες μετά.

το 1980... σε υψηλά επίπεδα φτάνει η μόλυνση στην Αθήνα, στέλνοντας πολλά άτομα στα νοσοκομεία.
το 1996... τη νέα γέφυρα του Ισθμού και τη νέα παρακαμπτήριο οδό της Κορίνθου, εγκαινιάζει ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

το 1999... ο Βίκτωρας Μήτρου κερδίζει 2 αργυρά μετάλλια με 2 πανελλήνια ρεκόρ (205 κιλά στο ζετέ και 370 κιλά στο σύνολο) στην κατηγορία των 77 κιλών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών, που διεξάγεται στο ΣΕΦ.


το 1999... ο Δημήτρης Μπαγέρης παρουσιάζει στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ το βιβλίο του "Βασίλης Σύλλης - Μαχητής Εφημερεύων του Στίβου", βιογραφία του βαλκανιονίκη των 400μ, που κυριάρχησε στην δεκαετία του '50, όταν πήρε το ρεκόρ του Μαυροειδή (49.2 το 1952), το κατέβασε στα 47.7 (1962) και παρέμεινε μέχρι να το καταρρίψει το 1970 ο Σταύρος Τζιωρτζής με 47.4

Δευτέρα, Νοεμβρίου 24

διαβητης

Τουλάχιστον 30.000 παιδιά και νέοι κάτω των 30 ετών στην Ελλάδα πάσχουν από νεανικό σακχαρώδη διαβήτη, ενώ κάθε χρόνο, προστίθενται στον αριθμό αυτό 500 νέοι διαβητικοί ασθενείς, ηλικίας κάτω των 16 χρόνων.

Στους παραπάνω αριθμούς θα πρέπει να προστεθεί και ποσοστό 5% αυτών που δεν γνωρίζουν ότι πάσχουν από την ασθένεια, ενώ 10.000 άτομα με νεανικό διαβήτη δεν παρακολουθούνται για τη νόσο τους, με όλες τις επιπλοκές που συνεπάγεται αυτό για την υγεία τους.

Τα στοιχεία αυτά δόθηκαν στη δημοσιότητα με αφορμή την ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Νεανικός Διαβήτης - Αλλάζει η ζωή μου», που διοργανώνει την προσεχή Κυριακή, η Αντινομαρχία Υγείας-Διεύθυνση Υγείας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον εκπολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Πανσερραϊκής Νεολαίας Νομού Θεσσαλονίκης.

Σημαντικό ρόλο στο νεανικό διαβήτη διαδραματίζει η έγκαιρη διάγνωση, καθώς ο σακχαρώδης διαβήτης γενικότερα είναι μια νόσος που εφόσον διαγνωστεί έγκαιρα και ρυθμιστεί σωστά, επιτρέπει στους ασθενείς να έχουν καλύτερη ζωή.

Κυριακή, Νοεμβρίου 23

κυβερνηση ομπαμα


Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επέλεξε τον Τίμοθυ Γκάιτνερ ως υπουργό Οικονομικών και το Λώρενς Σάμερς ως διευθυντή του εθνικού συμβουλίου για την οικονομία του Λευκού Οίκου, δήλωσε αξιωματούχος ο οποίος ασχολείται με την μετάβαση το Σάββατο.

Η επιλογή των δύο βετεράνων της κυβέρνησης Κλίντον, που τυγχάνουν εκτίμησης στην Ουώλ Στρητ, έχει στόχο να καθησυχαστούν οι αγορές, σύμφωνα με αναλυτές. Ο Ομπάμα αναμένεται να ανακοινώσει τους διορισμούς τους σε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα.

καλα παει και δω η αλλαγη ολα τα παλια προσωπα μεσα ειναι και η χιλλαρυ υπουργος εξωτερικων

αρχιζει και διευρινει την διαφορα

χτές | 21:02


Διεύρυνση της διαφοράς ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, δείχνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύουν κυριακάτικες εφημερίδες.

Σε δημοσκόπηση που διενήργησε η VPRC, με εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, δίνει στο ΠΑΣΟΚ προβάδισμα 4,5% και «εκλέγει» εξακομματική Βουλή. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 37% έναντι 32,5% της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 13%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 4,5% και ο ΛΑ.Ο.Σ 4%.

Στην έρευνα της FOCUS, και στην πρόθεση ψήφου, η διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ είναι 3,7 ποσοστιαίες μονάδες με ποσοστό 28,7%. Ακολουθούν με 25% η Νέα Δημοκρατία, με 9,1% ο ΣΥΡΙΖΑ, 6% το ΚΚΕ ενώ ο ΛΑ.Ο.Σ λαμβάνει 3,5%.

οικογενειακα βαρη


Σάββατο, Νοεμβρίου 22

τεχνολογια αρχαιων ελληνων

http://www.youtube.com/watch?v=Hm1n7s5EuxM
Περνά φίδια από τη μύτη και τα βγάζει από το στόμα


Περνά φίδια από τη μύτη και τα βγάζει από το στόμα

17 Νοεμβρίου 2008, 17:41


Η εικόνα του προκαλεί δέος και ταυτόχρονα περιέργεια. Ο Ινδός Σνέικ Μάνου, όπως είναι το χαϊδευτικό του, μπορεί να περνάει από τη μύτη του ένα ολοζώντανο φίδι και να το βγάζει από το στόμα.

Ο 31χρονος άντρας, από τη νότια πόλη Τσενάι, έχει πειραματισθεί με διαφορετικά είδη φιδιών, αλλά το αγαπημένο του είναι η κόμπρα, λόγω της ευκινησίας της.

Ο Μανού κατάλαβε ότι έχει την ικανότητα να περνά αντικείμενα από τα ρουθούνια και να τα βγάζει από το στόμα του, από τα οκτώ του χρόνια. Αρχικά, το δοκίμασε με κιμωλίες και γόμες.

«Ο προσωπικός μου γκουρού με έκανε να πιστέψω ότι κάθε άνθρωπος έχει την ικανότητα να κάνει κάτι μοναδικό. Όλοι οι φίλοι μου συνήθιζαν να κάνουν διάφορα κόλπα και το ίδιο ήθελα και εγώ», λέει ο Μάνου. «Αρχικά εξασκήθηκα με ένα καλώδιο. Μετά πέρασα σε κλωστές και κιμωλίες. Στη συνέχεια, οδηγήθηκα στα φίδια. Και έτσι ξεκίνησα».

Ωστόσο, δεν κρύβει ότι πολλές φορές τα φίδια τον έχουν δαγκώσει, αλλά έχει μάθει να υπομένει τον πόνο.

Εκτυπώστε το Στείλτε το

βροχερος καιρος


απολυτως πετυχε τις προβλεψεις η ΕΜΥ και ετσι ο καιρος ειναι βροχερος σημερα

Το μονο προβλημα, αν μπορουμε να το πουμε προβλημα, ειναι οτι ετοιμαζονται να σπειρουν οι γεωργοι τα σιτιρα και αυτη η βροχη λιγο θα τους καθηστερηση.
Και μια που το αναφεραμε πρεπει να προσεξουν φετος, οχι λιπασμα πολυ ,το πλεον απαραιτητο,
10 (δεκα) κιλα το στρεμμα ειναι αρκετα για βασικη λιπανση και 10 κιλα αργοτερα στο επιφανειακο
Η τιμη των λιπασματων εχει διπλασιαστει οποτε το ριχνουμε με προσοχη
μολις το επιτρεψει ο καιρος

Παρασκευή, Νοεμβρίου 21

ΗΧΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ!!!

επδρομη ΣΔΟΕ


ο προυπολογισμος παρουσιασε ελλειμα 2,7 δις ευρω και ο υπουργος επι του μπαχαλου των οικονομικων ειναι αποφασισμενος να ξεζουμισει τον κοσμο για να τον ισοσκελιση
ετσι οπου μπορει να συγκροτισει συνεργειο συγκροτησε
και ξεκινησε μια εκστρατεια να αρπαξει και το τελευταιο ευρω του κοσμακη
σε καθε πολη και χωριο σε καθε στρατα και ραχουλα ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΔΟΕ αντι να παει να μαζεψει λεφτα απο εκει που εχουν
Μαγαζια μαγαζακια οτιδηποτε βρεθει στο δρομο τους το εκτελουν
αλλοιμονο στο μαγαζι που θα πεσουν βαζουν προστιμα ανελεητα
Δεν δουλευει που δεν δουλευει η αγορα ερχονται και τα καταργημενα ΣΔΟΕ( τα ειχε καταργησει ο αλογοσκουφης οταν ανελαβε και τωρα τα αναβιωσε)και δινουν την χαριστικη βολη
σαν νομος Σερρων ειμαστε ο πιο φτωχος νομος στην ελλαδα
και ο νομος που αντιδρα λιγοτερο
ας κινηθει το επιμελητηριο να τους διωξει απο δω οι βουλευτες και η νομαρχια και προπαντος οι ιδιοι οι μαγαζατορες
αντισταθειτε ειδοποιειστε ο ενας τον αλλον οταν τους δειτε και κλειστε τα μαγαζια οπως εκανα και οι νησιωτες περυσι το καλοκαιρι εκλεισαν τα μαγαζια και τους εδιωξαν
εξω το σδοε απο τα σερρας
ας παει αλλου ο αλογοσκουφης να επιβεβαιωση την αποτυχημενη του πολιτικη δεν θα πληρωνουμε εμεις τις αποτυχιες του
να ηταν ελεγχος ρουτινας να τον δεχομαστε αλλα τωρα ο στοχος ειναι ενας
με καθε τροπο εσοδα
και δεν θα τον δεχτουμεε

συμβολο για τα σερρας



στις φωτογραφίες βλέπουμε δυο πολύ χαρακτηριστικά μνημεία
τα οποία ει ναι για χρόνια σύμβολα στις πόλεις που ανήκουν Θεσσαλονίκη Αθήνα

σε όλο τον κόσμο υπάρχουν τέτοια σύμβολα που χαρακτηρίζουν τις πόλεις π.χ.Παρίσι(Πύργος του Αιφελ.Λονδινο μπικγ μπεν.Νεα Υόρκη το άγαλμα της ελευθερ'ιας
μήπως ήρθε ο καιρός να αποκτήσουμε και εμείς σαν πολη μεγαλη και σοβαρη ένα τέτοιο σύμβολο
να το βλέπουμε και να είμαστε υπερήφανοι από την μια και απο την αλλη να το βλέπουν στα πέρασε του κόσμου και να αναγνωρίζουν την πολη μας .
βεβαια υπαρχει το αγαλμα του εμμ παππα στην πλατεια ελευθεριας και ο πυργος του ορεστη στην ακροπολη(κουλα) ομως δεν ειναι αρκετα για να χαρακτηρισουν την ομορφη πολη μας
χρειαζεται ενα συμβολο επιβλητικο χαρακτηριστικο και ομορφο και μπορει να βρεθει με εναν αρχιτεκτονικο διαγωνισμο
Ας μεριμνηση λοιπον ο δημος να αποκτησουμε προσωπικοτητα σαν πολη

συμβολα

τα παπουτσια του ομπαμα

Μια φωτογραφια αξιζει οσο χιλιες λεξεις

Πέμπτη, Νοεμβρίου 20

εκθεση εργων τεχνης



εκθεση εργων τεχνης του νικου γεωργακα στην αιθουσα τεχνης στη δεπκα σερρων σπευσατε
για λιγες μερες ακομα

BANK - BANK - BANK


karagkoyna

http://www.youtube.com/watch?v=r20gXd1Gd78&feature=related

Τετάρτη, Νοεμβρίου 19

ενεργεια

http://news.pathfinder.gr/periscopio/energy-islands.html

ενα καλο βιντεακι

http://www.youtube.com/watch?v=X8k2O-o4mO0
.
Καθώς τώρα τελευταία τα πολιτικό-οικονομικά σκάνδαλα στην ελληνική κοινωνία έγιναν μια πικρή καθημερινότητα, επειδή πολλά μέχρι χτες «καταξιωμένα» και χρυσοπληρωμένα «golden boys» μέσα στο γενικό κλίμα της οικονομικής ύφεσης που προέκυψε και στην Ελλάδα αποβάλλονται καθημερινά από το Σύστημα και επειδή τα σενάρια για ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ και πρόωρες εκλογές φουντώνουν, θεώρησα σκόπιμο να κάνω την σημερινή προσφορά – ΔΩΡΕΑΝ – σε υποψήφιους βουλευτές και βουλευτίνες και σε νέα στελέχη που φιλοδοξούν να κάτσουν στις…στελεχιακές καρέκλες που…αδειάζουν στην Βουλή και στον κόσμο των επιχειρήσεων… (σε εκείνες και εκείνους που ΔΕΝ διαθέτουν χιούμορ λέω…sorry!) Το παρακάτω κείμενο μπορεί να το χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιος και όπως θέλει.
ΜΑΘΗΜΑ 1ο
Ένα κοράκι καθόταν πάνω σε ένα δέντρο, χωρίς να κάνει τίποτα
Ένα κουνελάκι το βλέπει και το ρωτάει: - Μπορώ να κάθομαι και εγώ σαν εσένα όλη τη μέρα χωρίς να κάνω τίποτα;
Το κοράκι απαντά: - -Ασφαλώς γιατί όχι;
Έτσι το κουνελάκι ξάπλωσε νωχελικά κάτω από το δέντρο
Ξαφνικά εμφανίζεται μια αλεπού, ορμάει πάνω στο κουνελάκι και το καταβροχθίζει.
Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α:
Για να κάθεσαι όλη μέρα χωρίς να κάνεις τίποτα, πρέπει, στην διοικητική ιεραρχία της πολιτικής και των επιχειρήσεων να κάθεσαι… πολύ ψηλά.
ΜΑΘΗΜΑ 2ο
Μια γαλοπούλα συζητούσε με ένα ταύρο: - «Θα μου άρεσε πολύ να κατορθώσω να φτάσω στη κορυφή αυτού του δέντρου..» λέει η γαλοπούλα, «..αλλά δεν έχω τη δύναμη»
-« Γιατί δεν δοκιμάζεις να φας τα περιττώματά μου..» λέει ο ταύρος, «είναι πολύ δυναμωτικά»
Η γαλοπούλα δοκιμάζει λίγα και ανακαλύπτει ότι της δίνουν δύναμη για να ανέβει στο πρώτο κλαδί.
Την επομένη τρώει κι άλλα και ανεβαίνει στο δεύτερο κλαδί
Τελικά κατορθώνει να φθάσει στη κορυφή
Ξαφνικά, τη βλέπει ένας αγρότης, την πυροβολεί και πέφτει από το δέντρο
Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α:
Τρώγοντας «σκατά» μπορείς να φθάσεις σε κορυφαίες θέσεις της πολιτικής ιεραρχίας ή της επιχειρηματικής δομής, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνεις εκεί για πολύ...
ΜΑΘΗΜΑ 3ο
Ένα πουλάκι αποδημούσε για να ξεχειμωνιάσει
Έκανε πολύ κρύο, όμως, και έπεσε αναίσθητο σε ένα λιβάδι
Ενώ πάγωνε στο χώμα, έφθασε μια αγελάδα και το… έχεσε
Το πουλάκι μέσα στη κοπριά άρχισε να ζεσταίνεται και να νιώθει καλύτερα…Χαρούμενο λοιπόν άρχισε να τραγουδάει
Ένας γάτος πονηρός, ακούει το τραγούδι και πάει να δει τι γίνεται
Βρίσκει το πουλάκι σκεπασμένο με τη κοπριά, το βγάζει έξω και το καταβροχθίζει…
Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α (Αυτή η ιστορία έχει 3 συμπεράσματα):
Όλοι όσοι σε «ξεχέζουν» δεν είναι εχθροί σου
Όλοι όσοι σε βγάζουν από τα σκατά δεν είναι φίλοι σου
Όταν είσαι μέσα στα σκατά, βούλωσto
-
απο το pres-gr

αποσταξη

και το αποσταγμα τρεχει σαν νερακι -- αγιο τσιπουρακι--

αμβυξ--καζανι τσιπουρου


αμβυξ(καζανι) οπου γινεται η αποσταξη γεμιζουμε το καζανι με στεμφυλα και το βραζουμε στους 80-85 βαθμους

Τρίτη, Νοεμβρίου 18

τρικαλα

τι γινεται στην γειτονια μας και δεν παιρνουμε χαμπαρι


ριξτε μια ματια



http://technologein.pathfinder.gr/e-trikala/

Δευτέρα, Νοεμβρίου 17

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ 28 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ

Το ποσό που προσέφερε η κυβέρνηση στις τράπεζες συζητήθηκε πολύ, μα κανείς δεν έχει ιδέα πόσα ακριβώς είναι τα 28.000.000.000. Ας δούμε τι άλλο θα μπορούσαμε να αγοράσουμε με αυτά τα λεφτά.

1. 'Ενα εισιτήριο για κάθε Έλληνα στην αυριανή πτήση για Μπαχάμες.
2. Την Αλβανία, τα Σκόπια και τη Βολιβία μαζί. (Σύμφωνα με το ΑΕΠ τους).
3. Δωρεάν πίτσα για όλους τους Έλληνες μέχρι το 2078.
4. Όλες τις ομάδες του ΝΒΑ απο τρεις φορές.
5. Εννιά ουρανοξύστες σαν το ΜΠΟΥΡΤΖ ΝΤΟΥΜΠΑΙ, το ψηλότερο κτίριο στην ιστορία της
ανθρωπότητας.
6. Ένα PLAYSTATION 3 σε κάθε ένα κάτοικο των Βαλκανίων.
7. Τρία ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ σε κάθε κάτοικο της χώρας.

παραπονα δημοτων


πολλα παραπονα καταστηματαρχων της πολης των σερρων διατυπονονται τελευταια
ο λογος κατα την γνωμη μου πολυ σοβαρος
Εχει γεμισει η πολη απο δημοτικους αστυνομους ομορφα παιδια με στολες ολη μερα τριγυριζουν μεσα στην αγορα της πολης και προσπαθουν αν επιβαλλουν την ταξη
μεχρι εδω καλα
Ελα ομως που απο υπερβολικο ζηλο δεν αφηνουν κανενα οδηγο να σταματηση για λιγο και να κατεβη να κανει ψωνια
Δεν προλαβαινεις να σταματησης και ακουγονται τα σφυριγματα μπαινεις μεσα να αγορασεις 100 γραμαρια καφε δεν προλαβαινεις να μπης στο μαγαζι και ο δημοτικος αστυνομος εφτασε
-κυριε το αυτοκινητο
Κινδυνευεις να φας την κληση και να σου βγει ο καφες 20 φορες πιο ακριβος απο οτι αν τον επινες στο χιλτον
Με το δικιο τους οι καταστηματαρχες διαμαρτυρονται οτι εχουν τρομοκρατηθει οι συμπολιτες μας και δεν ερχονται στα μαγαζια της πολης αλλα φευγουν στα πολυκαταστηματα εξω απο την πολη εκει που δεν εχει φοβο για διπλοπαρκαρισμα
Ας το ξαναδουν οι πασης φυσεως αρμοδιοι αυτο το θεμα με τη δημοτικη αστυνομια δεν ειναι μονο τα αυτοκινητα απο οπου μπορει να εχει εσοδα ο δημος ειναι και τα σκυλια στα παρκα και η καθαριοτητα ας αφαρμοστει ο νομος και σε αλλους τομεις οχι μονο στα αυτοκινητα

πολυτεχνειο

σημερα ειδικα για την μερα ακουγεται και το τραγουδι απο το μεγαλο μας τσιρκο
το προσκυνημα τραγουδαει ο νικος δημητρατος και ακουγεται και η τζενη καρεζη -καζακος

Κυριακή, Νοεμβρίου 16

28 δις ευρω

ακουμε για τα 28 δις ευρω που δινει η κυβερνηση στις τραπεζες
για να καταλαβουμε το μεγεθος του ποσου, θα δωσουμε δυο απλα
παραδειγματα.


Η γεφυρα του ριου-αντιρριου (φωτο)
κοστισε 630 εκατομυρια δηλαδη αν μαυτα τα λεφτα χτιζαμε αναλογες γεφυρες
θα μπορουσαμε να κανουμε 44 γεφυρες

Η μπορουσαμε να κανουμε μια γεφυρα για την κρητη μια για την θασο μια για την κεφαλονια και να περισευαν και αρκετα δις

Το νοσοκομειο σερρων(φωτο)
κοστισε παρολες τις υπερβασεις γυρω στα 60 εκατομυρια
και 20 βαζουμε εξοπλισμο παμε στα 80 εκατομυρια
αν ηταν να κανουμε αναλογα νοσοκομεια θα καναμε 350 τετοια νοσοκομεια

κατι δεν παει καλα
σαν παρα πολλα να ειναι τα λεφτα

Σάββατο, Νοεμβρίου 15

κλειστα τα τεμπη

γινονται εργασιες στα τεμπη και ο δρομος απο τις 8 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι θα ειναι κλειστος
η κυκλοφορια θα γινεται απο παρακαμψη απ την μερια της θαλασσας σχεδον 2 ωρες καθηστερηση
αν θελετε να ταλαιπωρηθειτε προσπαθηστετο
η ιδια δουλια θα γινεται για αλλα δυο σαββατα 22 και 29 νοεμβριου

πολυτεχνειο

αρχισαν οι εκδηλωσεις για το πολυτεχνειο
εσεις που ειστε κοντα να πατε να αφησετε ενα λουλουδι σε μνημη εκεινων των παιδιων που σταματησαν με τα στηθια τους τα τανκς της χουντας

Παρασκευή, Νοεμβρίου 14

ΓΕΝΕΘΛΙΑ



Π αραλιγο να το ξεχασω οχι τα γενεθλια αλλα να το αναρτησω


ΚΕΛΛΥ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ

καιρος

πηγε για λιγο να διορθωθει ο καιρος και να βρεξει αλλα το μετανοιωσε

επιδρομη δημοτικης αστυνομιας σερρων



επιδρομη και σημερα της δημοτικης στυνομιαςμεσα στην ζωνη της ελεγχομενης σταθμευσης
Οσοι ειχαν παρακρισμενα αυτοκινητα χωρις καρτες παρκαρισματος η καρτα μονιμου κατοικου την πηραν την λυπητερη
Θελει πολυ προσοχη δεν ειναι καιρος για πεταμενα λεφτα σε κλησεις καλυτερα βαλτε μια καρτουλα του μισου ευρω παρα τα 27 της κλησης. αν και εχτες αποφασισε το συμβουλιο επικρατειας οτι δεν μπορουν οι δημοι να βαζουν μεγαλυτερο προστιμο απο αυτο του κωδικα κυκλοφοριας
το προστιμο του κωδικα ειναι 20 ευρω για παρκαρισμα

ψιχαλα

επιτελους ο καιρος αρχισε να γινεται καλος ριχνει μια ελαφρια ψιχαλα στα σερρας λετε να τα καταφερει και να βρεξει?
ειπαμε καλος καιρος θεωρειται ο βροχερος καιρος

ελιες και λαδι -παραγωγη ελαιολαδου

ιοι ελιες πεφτουν στην χοανηανεβαινουν με την μεταφορικη ταινιαπλαινονται ζυγιζονταιγινονται πολτος και ανακατευονται για μια ωρα σε 35-40 βαθμους περιπου

και σε λιγο το λαδι τρεχει αρωματικο και χρυσαφενιο

το θεμα της ημερας-14

http://www.graphics.gr/photography/main/ath2004/images/waterpolo_001.jpg

αυγα πεταξαν στον αλογοσκουφη την ωρα που μιλουσε σε μια εκδηλωση κατι καλα παιδια, η ειδηση απο τον σκαι, τωρα βρηκαν δεν βρηκαν στοχο τα αυγα δεν ξερουμε


υποδειξη Μπαροζο για να μειωθει το ρευμα απο την ΔΕΗ στην ελλαδα 15% επειδη η τελευταια αυξηση ηταν εξ αιτιας της αυξησης του πετρελαιου

400 000( τετρακοσιες χιλιαδες) ευρω το χρονο παιρνει ο αθανασοπουλος-διοικητης της ΔΕΗ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 13

καμερες καμερες παντου

ΑΘΗΝΑ - ΛΑΜΙΑ
Σήμερα (18/10/08) το πρωί και ώρα περίπου 7 π.μ. τοποθετήθηκε και συνδέθηκε κάμερα
ασφαλείας (ραντάρ) στην Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία μετά τον Σείριο και 500 μέτρα από την μάντρα Δημόπουλος που συναντάμε κατεβαίνοντας. Ένα περιπολικό και ένα κινητό συνεργείο της Siemens βρίσκονταν εκεί και τσεκάρανε- μετρούσανε και ΓΡΑΦΑΝΕ...(Η κάμερα είναι Siemens και εκπέμπει ακτίνες Κ).
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ MHN ΤΡΕΧΕΤΕ - ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ!!!
5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων , σας ενημερώνουμε ότι στο περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, έχουν τοποθετηθεί 2 κάμερες ελέγχου-καταγραφής ταχύτητας , οι οποίες φωτογραφίζουν από πίσω τα αυτοκίνητα των οποίων η ταχύτητα υπερβαίνει τα 90 χλμ/ώρα (είναι το όριο ταχύτητας του περιφερειακού).
Αυτές έχουν τοποθετηθεί στο ρεύμα από ανατολικά προς δυτικά, η 1η μετά την έξοδο Πανοράματος (στην αρχή της κατηφόρας) και η 2η μετα την έξοδο του Ασβεστοχωρίου/Πεύκης (και αυτή στη κατηφόρα).
Ήδη έχουν αναφερθεί κλήσεις που παραδίδονται κατ’οίκον...

η λυση --Απο την κελλυ

φυσικα και ειναι δεκα
διοτι μισο τουβλο ζυγιζει ενα κιλο αρα και το αλλο μισο (τουβλο) αλλο ενα κιλο αρα δυο κιλα το τουβλο

λυση

την λυση για την σπαζοκεφαλια θα την δωση η κελλυ το απογεμα οταν σχολασει απ το σχολειο και τελιωσει τα μαθηματα της

θεμα ημερας

σημερα το θεμα της ημερας η συλληψη του καρβελλα-πανια επειδη δεν σταματησαν σε μπλοκο της τροχαιας
το οτι μειωθηκαν τα επιτοκια μια μοναδα στα εκατο ενω ειχαν αυξηθει δυο
διαλεγεται και παιρνετε

Τετάρτη, Νοεμβρίου 12

η σπαζοκεφαλια απο την Κελλυ









ενα τουβλο ζυγιζει ενα κιλο και μισο τουβλο. ποσα κιλα ζυγιζουν 5 τουβλα?




τhttp://www.blogger.com/img/blank.gifα

====η μαντιναδα της Γεωργιας====

καστανου




η Γεωργια πουλαει τα καλυτεροτερα ψημενα κατανα στην πλατεια ελευθεριας στα σερρας απεναντι απο το δημαρχειο.
δοκιμαστε μια καταπληκτικη γευση

αξιζει να το μιμηθεις

Αληθινό γεγονός‏... απο το press-gr.blogspot.com/
.
"Ο φίλος - μανάβης στο κέντρο- έλαβε μια μέρα, στο ταχυδρομικό του κουτί μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα που είχε λογαριασμό (τη γνωστή που σας έχει σπάσει τα νεύρα, τόσα μεσημέρια!).
Ιδεολόγος εναντίον των πιστωτικών, τηλεφωνεί εκνευρισμένος στο...διευθυντή της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.
-Σας ζήτησα εγώ κάρτα, γιατί μου τη στείλατε χωρίς να με ρωτήσετε;
-Εντάξει κύριε, δεν είναι υποχρεωτικό να την κρατήσετε. Αν δεν τη θέλετε ελάτε να την ακυρώσουμε, αλλιώς θα σας χρεώνεται ετήσια συνδρομή.
Πράγματι, την άλλη μέρα πηγαίνει στην τράπεζα για να ακυρώσει την πιστωτική κάρτα. Αλλά όχι μόνος. Είχε μαζί του και ένα μεγάλο τσουβάλι πατάτες! Πάνω από 20 κιλά! Μπαίνει μέσα, ακυρώνει την κάρτα και κατόπιν πηγαίνει στον διευθυντή. Του αφήνει τις πατάτες, πάνω στο γραφείο και του λέει: "Δεν είναι υποχρεωτικό να τις κρατήσετε. Αν δεν τις θέλετε φέρτε τις πίσω στο μανάβικο, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσετε".

Κυριακή, Νοεμβρίου 9

οδυσσεας αναγενησης

καταπληκτικο παιχνιδι επαιξε σημερα ο οδυσσεας αναγενησης και νικησε με 4-0 την αναγεννηση αρτας για αγωνα της γ εθνικης κατηγοριας
και ειναι πρωτος στην βαθμολογια
κρατα γερα οδυσσεαααααααααααααα

κυριακατικη δημοσκοπηση


Οι δημοσκοπησεις που δημοσιευονται σημερα στις κυριακατικες σφημεριδες
δινουν το πασοκ να προηγειται στην παρασταση νικης. μια δημοσκοπηση που εγινε για την εφημεριδα το εθνος της κυριακης εκανε η εταιρεια δημοσκοπησεων marc και δινει

παρασταση νικης ΠΑΣΟΚ 32.9 %

Ν.Δ. 20,2 %

ΣΥΡΙΖΑ 8,9 %

ΚΚΕ 7,7%
αλλα και αλλες δημοδκοπησεις δινουν μπροστα το πασοκ με αυξημενο ποσοστο απο τις προηγουμενες φορες
Αρχιζει σιγα σιγα να υπαρχει μεταστροφη του κοσμου στην σιγουρια του πασοκ
απο οτι φαινεται ο αρχηγος βελτιωθηκε αισθητα και αρχισε να τραβαει

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ