Τρίτη, Απριλίου 7

προστιμα απο τον ΕΦΕΤ

Μεταξυ αλλων τιμωριθηκαν και αυτοι

13. Πρόστιμο € 10.000,00 στο σούπερ μάρκετ CARREFOUR – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης (ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 22 ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ ΓΑΖΙΟΥ), διότι κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι η ανωτέρω επιχείρηση δεν έχει θεσπίσει, δεν εφαρμόζει και δεν διατηρεί πάγιες διαδικασίες βάσει των αρχών HACCP με εξαίρεση το τμήμα του κρεοπωλείου.

14. Πρόστιμο € 3.000,00 στο σούπερ μάρκετ ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ που βρίσκεται στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 22 ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ ΓΑΖΙΟΥ), διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, κατόπιν καταγγελίας, διαπιστώθηκε η διάθεση μη ασφαλούς – ακατάλληλου για ανθρώπινη κατανάλωση τροφίμου.

16. Πρόστιμο € 5.000,00 στο σούπερ μάρκετ ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ που βρίσκεται στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (62 ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΟΜΒΟΣ ΑΜΜΟΥΔΑΡΑΣ), διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, κατόπιν καταγγελίας, διαπιστώθηκε η διάθεση μη ασφαλών – ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση τροφίμων.

6. Πρόστιμο € 6.000,00 στο εργαστήριο μπουγάτσας και σφολιατοειδών "ΤΟ ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ" – ΑΝΕΣΤΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ που βρίσκεται στο ΣΚΟΥΤΑΡΙ ΣΕΡΡΩΝ, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ανεπαρκές επίπεδο υγιεινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ