Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30

«Πρόγραμμα ελπίδας» Η κατάρρευση της ΝΔ δεν έχει ανάταξη. Αντικείμενο της Ιστορίας η υποψηφιότητα του Αχιλλέα Καραμανλή


ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
Η κατάρρευση της ΝΔ και του Κ. Καραμανλή δεν επιδέχεται ανάταξη, λέει ο βουλευτής και υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στον νομό Σερρών Μάρκος Μπόλαρης, ενώ για την υποψηφιότητα του 80χρονου «θείου» Αχιλλέα Καραμανλή στις Σέρρες αναφέρει ότι έχει ενδιαφέρον για την... ιστορία και την κοινωνιολογία.

«Πρόγραμμα ελπίδας»

Ποιο είναι το δίλημμα αυτών των εκλογών;

Το πραγματικό δίλημμα είναι πάντοτε μεταξύ των πολιτικών που εξυπηρετούν τους ολίγους και ισχυρούς και αυτών που στηρίζουν και δίνουν ευκαιρίες στους πολλούς και ιδίως στους κοινωνικά και οικονομικά ασθενέστερους. Στο επίπεδο του κράτους το δίλημμα είναι μεταξύ της ιδιοκτησιακής αντίληψης, που θεωρεί τη διοίκηση λάφυρο των κομματικών ή προσωπικών φίλων, «κουμπάρων» και «κολλητών» και της θεσμικής αντίληψης, που στοχεύει στην υλοποίηση της δημοκρατικής αρχής, δηλαδή της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας υπέρ των πολιτών.

Λέγεται ότι ο Κ. Καραμανλής κινδυνολογώντας και καταστροφολογώντας για το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να συσπειρώσει την κομματική του βάση. Μπορεί να έχει αποτέλεσμα αυτή η προσπάθεια;

Ο Κ. Καραμανλής και η κυβέρνησή του κατέρρευσε και συνεχίζει να καταρρέει, λόγω της ταξικής του πολιτικής υπέρ των ολίγων και ισχυρών και σε βάρος της κοινωνίας, των δημιουργικών της δυνάμεων, της νεολαίας. Η κατάρρευση αυτή δεν επιδέχεται ανάταξη, διότι είναι δομική. Οι πολίτες επιλέγουν ελπίδα, προοπτική, εθνική ανάταση.

Στην εκλογική σας περιφέρεια κατεβαίνει ως υποψήφιος και ο 80χρονος θείος του πρωθυπουργού, Αχιλλέας Καραμανλής. Τι σηματοδοτεί αυτή η υποψηφιότητα;

Τα εμβλήματα και οι ιστορικές προσωπικότητες έχουν ενδιαφέρον, αλλά είναι αντικείμενο της ιστορίας, της κοινωνιολογίας και των ερευνητών τους. Τώρα έχουμε εκλογές και τα διλήμματα των πολιτών και της κοινωνίας μας είναι εντελώς διαφορετικά.

Πώς αποτιμάτε το έργο της κυβέρνησης για τον νομό Σερρών και πώς ιεραρχείτε τις προτεραιότητες από δω και πέρα;

Ο νομός Σερρών, τόπος καταγωγής της οικογένειας Καραμανλή, παρά τις τεράστιες αναπτυξιακές του δυνατότητες, έχει φτάσει να είναι 51ος ανάμεσα στους 52 νομούς της χώρας μας από πλευράς ανάπτυξης. Το δικό μας καθήκον, με βάση το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και τις δεσμεύσεις του Γ. Παπανδρέου, είναι να ανατάξουμε την περιοχή, αναστρέφοντας το κλίμα υπανάπτυξης, ανεργίας, απογοήτευσης και εγκατάλειψης.

Η ριζική αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου, με την υιοθέτηση και εφαρμογή των αρχών της Πράσινης Ανάπτυξης δίνει και στις Σέρρες μία ευκαιρία που δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε: ποιοτική, βιολογική και πιστοποιημένη αγροτική παραγωγή, επένδυση στην παιδεία, την έρευνα και την καινοτομία, προστασία και αξιοποίηση με όρους βιωσιμότητας του φυσικού, ιστορικού και πολιτιστικού κεφαλαίου του τόπου μας. Με κατάλληλες υποδομές και αναπτυξιακά σχέδια ο νομός Σερρών μπορεί να γίνει, όχι μόνο το ομορφότερο, αλλά και το λειτουργικότερο προάστιο της Θεσσαλονίκης, αλλά και πυλώνας διαβαλκανικής αναπτυξιακής συνεργασίας.

Β. ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ

Μ. ΜΠΟΛΑΡΗΣ: Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ

«Αλλαγή παραγωγικού μοντέλου με σχέδιο»

Ημετατροπή των Σωμάτων Ασφαλείας από μηχανισμούς κομματικά ελεγχόμενων πραιτοριανών, σε σώματα άξιων επαγγελματιών, που θα υπερασπίζουν αποτελεσματικά δημόσια αγαθά, ζωή και περιουσία των πολιτών, αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τονίζει ο Μάρκος Μπόλαρης.

Πρόκληση όμως θεωρεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες και την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου στην εκλογική του περιφέρεια, η οποία, όπως τονίζει, κατέχει την 51η θέση σε ανάπτυξη ανάμεσα στους 52 νομούς της χώρας.

Ποιες είναι οι δυσκολίες ενός υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ στη γενέτειρα του Καραμανλή;

«Ο Νομός Σερρών, εκτός από γενέτειρα της οικογένειας Καραμανλή, είναι και 51ος ανάμεσα στους 52 νομούς της χώρας σε ανάπτυξη. Συνεπώς οι δυσκολίες είναι η υπέρβαση της υπανάπτυξης και των αδιεξόδων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, οι επαγγελματίες, οι οικογένειες, οι νέοι της περιοχής μας, λόγω ακριβώς των πολιτικών της κυβέρνησης Καραμανλή. Αυτή είναι η πραγματική πρόκληση».

Πρέπει να συνεχιστεί η λειτουργία της Επιτροπής Τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ για να αποτραπούν μελλοντικά σκάνδαλα της δικής σας κυβέρνησης;

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ρητά εγγυηθεί συγκεκριμένα μέτρα, τόσο για τη διαλεύκανση των σκανδάλων του παρελθόντος όσο και για τη διαφάνεια και τη λογοδοσία στο μέλλον. Και μόνον η ρύθμιση για δημοσίευση στο Διαδίκτυο κάθε απόφασης των οργάνων του κράτους, από υπουργό ώς κοινοτάρχη, δείχνει ότι εννοούμε όσα λέμε».

Τα εκλογικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η Βόρεια Ελλάδα κινείται συντηρητικότερα. Επικρατεί το ίδιο κλίμα τούτο τον καιρό;

«Οι αγρότες, οι επαγγελματίες, οι άνεργοι, οι νέοι της Βόρειας Ελλάδας βιώνουν ακόμα πιο σκληρά τις συνέπειες της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Αυτοί είναι που αναστρέφουν σήμερα το κλίμα και δίνουν προοπτική αυτοδυναμίας στο ΠΑΣΟΚ».

Πώς θα αποτρέψετε τα φαινόμενα εκδικητικότητας στη δημόσια διοίκηση;

«Ο μόνος στόχος είναι αποτελεσματική για την κοινωνία και τους πολίτες και διαρκώς αξιολογούμενη με βάση στόχους δημόσια διοίκηση, την οποία θα κινούν οι άριστοι και όχι οι αρεστοί».

Πώς βλέπετε ένα κυβερνητικό σχήμα με πολλούς εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς;

«Σίγουρα υπάρχουν τομείς δημόσιας πολιτικής στους οποίους η αξιοποίηση άξιων και καταξιωμένων εξωκοινοβουλευτικών προσωπικοτήτων μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην προοπτική της ανάπτυξης υπέρ του λαού μας».

Τι μπορούν να περιμένουν οι Σερραίοι πολίτες από μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ;

«Ο νομός χρειάζεται αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου με σχέδιο, χρηματοδότηση και πολιτική βούληση: ποιοτική, βιολογική και πιστοποιημένη αγροτική παραγωγή, επένδυση στην παιδεία, την έρευνα και την καινοτομία, προστασία και αξιοποίηση με όρους βιωσιμότητας του φυσικού, ιστορικού και πολιτιστικού κεφαλαίου του τόπου μας».

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29

Πανηγυρική δικαίωση Μπόλαρη & δικαστικά για το «Κρόνιον»

Πανηγυρική δικαίωση Μπόλαρη

& δικαστικά για το «Κρόνιον»:

Απορρίφθηκε η αγωγή των επίδοξων λογοκριτών του!

Η φωτογραφία προέρχεται απο τον χώρο του

δικαστηρίου κατα την εκδίκαση της υπόθεσης

(Χάρης Καστανίδης,Χρύσα Αράπογλου ,

Γρηγόρης Νιώτης,Μάρκος Μπόλαρης)

Πανηγυρική δικαίωση για τον Μάρκο Μπόλαρη, όπως άλλωστε αναμενόταν, αποτελεί η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σερρών επί της αγωγής που είχε κατατεθεί σε βάρος του από τους διοικούντες την Κωστοπούλειο Στέγη Γερόντων για την υπόθεση του κινηματοθεάτρου «Κρόνιο»: Η απόφαση, η οποία δημοσιεύθηκε πριν από λίγο, απορρίπτει τους προσβλητικούς για τον Κοινοβουλευτισμό ισχυρισμούς των διοικούντων το Γηροκομείο ότι δήθεν ο Κοινοβουλευτικός Έλεγχος που άσκησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Σερρών συνιστά συκοφαντική δυσφήμιση. Μάλιστα το δικαστήριο αποφάσισε να επιδικάσει σε βάρος της Κωστοπουλείου Στέγης το ποσόν των 5.000 Ευρώ, ως δικαστικά έξοδα!

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25

μικρος ψηφοφορος

o μικρος μας ψηφοφορος Βαγγελης





Συλλήψεις με χρονοκαθυστέρηση - ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ!




Στις τυχόν διασυνδέσεις των τεσσάρων ατόμων που συνελήφθησαν χθες, με... χρονοκαθυστέρηση, στο Χαλάνδρι και το Γαλάτσι με την οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» και άλλες ένοπλες ομάδες έχει επικεντρωθεί το ενδιαφέρον των αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής, δεδομένου ότι η εξάρθρωση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για την οποία είναι βέβαιοι, θεωρείται περιορισμένου εύρους επιτυχία.

ΘΟΔΩΡΗ ΓΚΟΝΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΓΙΑΦΚΑ!!!





Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22

επισκεψη στην ανθη και στο φλαμπουρο




τους κατοικους της ανθης και του φλαμπουρου και τα δυο διαμερισματα του δημου νιγριτας ειναι
επικεφτηκε ο υποψηφιος βουλευτης του ΠΑΣΟΚ δημητρης Κολιντζικης




Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21

δημητρης Κολιντζικης-προεκλογικη κινηση


ο Κολιντζικης με τον δημαρχο πηλιτσιδη γιαννη



στον δημο Αχινου βρεθηκε ο Δημητρης Κολιντζικης ακουσε τα προβληματα των κατοικων του δημου και συζητησε μαζι τους και προτεινε τις λυσεις που εχει το Πασοκ για τα προβληματα των αγροτων
Στο Δημοtικο διαμερισμα Λευκοτοπου τον υποδεχτηκε ο δημαρχος του αχινου ο κυριος Πηλιτσιδης Γιαννης καθως και,



ο αντιδημαρχος κυριος Παπαδοπουλος Ιωαννης και οι κατοικοι του χωριου







ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υπ. Βουλευτής Ν. Σερρων)



Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΙΑ






ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΙΑ
Απο την επισκεψη του Δημητρη Κολιντζικη στον δημο Εμμανουλ Παππα στα δημοτικα διαμερισματα Αγιου Πνευματος και Εμμ Παππα




Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18

αγροτες στους δρομους


Για τέταρτη μέρα παραμένουν τα τρακτέρ των ελαιοπαραγωγών στο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής οι οποίοι διεκδικούν καλύτερες τιμές, θέτοντας ως πλαφόν το 1,20 ευρώ το κιλό, για τη βρώσιμη ελιά. Οι παραγωγοί δεν έχουν κλείσει τον δρόμο, αλλά όμως δεν ....... επιτρέπουν την κίνηση οχημάτων, που μεταφέρουν ελιές. Τα μπλόκα έχουν στηθεί στους κόμβους Πορταριάς Τρίγλιας, Ολύνθου, Ορμύλιας και στις Καλύβες, ενώ τα συγκεντρωμένα τρακτέρ φτάνουν τα 120, σύμφωνα με την Αστυνομία.
απο το agroschannel







Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11

υποψηφιοι βουλευτες ΠΑΣΟΚ ν σερρων

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΖΑΡΩΤΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΚΟΛΙΝΤΖΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΕΖΓΚΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΤΖΑΜΠΑΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

αυτοι ειναι οι 9 υποψηφιοι που απαρτιζουν το ψηφοδελτιο του νομου σερρων
υπολογιζουμε με τα ποσοστα που θα παρει το Πασοκ να βγαλει 3 βουλευτες στον νομο
3 η νεα δημοκρατια και μια εδρα θα παιχτει απο τα αδιαθετα στην τριτην κατανομη

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 10

συνεντευξη Παπαρηγα στην ΔΕΘ




>Ακουγα την συνεντευξη της αλεκας στην εκθεση θεσαλονικης
εκεινο που μου εκανε εντυπωση και ηθελα να σχολιασω ειναι το οτι δεν θα συνεργαστει το ΚΚΕ με κανενα κομα
Μα τα κομματα ζουν και υπαρχουν για να φτασουν καποτε στην εξουσια
αν δεν εχουν στοχο αυτο τοτε δεν εχουν λογο υπαρξης
Γιατι δεν λεει η αλεκα οτι βεβαιως θα συνεργαστουμε θα καταθεσουμε προτασεις που μπορουν να εφαρμοστουν μεσα στην καθημερινοτητα και οποιο κομμα τις ασπαστει μαυτο θα συγκυβερνησουμε
τι πιο απλο και τι πιο αφαρμοσιμο
τωρα με την αρνηση τα μηδενιζουμε ολα και παυει να δινει λογο υπαρξης στο ΚΚΕ
δλδ το κομμα υπαρχει μονο για να αντιπολιτευεται αυος ειναι ο στοχος και αυτο το ιδανικο δεν θελουμε να κυβερνησουμε πχ το υπουργειο εργασιας γιατι τιποτα απο οτι λεμε δεν μπορουμε να εφαρμοσουμε εμεις τα λεμε για να τα λεμε

Το περιστέρι που νίκησε το Ίντερνετ

Το περιστέρι που νίκησε το Ίντερνετ

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ μπορεί να κάνει άλματα, όμως στη Νότια Αφρική είναι πιο γρήγορο να μεταφέρεις δεδομένα με ένα ταχυδρομικό περιστέρι παρά μέσω ταχύτατων διαδικτυακών συνδέσεων.

Το πείραμα έγινε και απέδειξε ότι υπάρχουν φορές που τα παραδοσιακά μέσα είναι καλύτερα από τη σύγχρονη τεχνολογία. Ο Ουίνστον, ένα περιστέρι ηλικίας 11 μηνών, εκλήθη να μεταφέρει δεδομένα από το τηλεφωνικό κέντρο μιας εταιρείας τηλεμάρκετινγκ στο Ντέρμπαν σε απόσταση 85 χιλιομέτρων.

Αν και η ορατότητα ήταν κακή την ημέρα του αγώνα ο Ουίνστον ολοκλήρωσε τη δύσκολη πτήση του σε μία ώρα και οκτώ λεπτά. Το «ταξίδι» των δεδομένων μεγέθους 4 gigabytes μέσω της σύνδεσης ΑDSL δεν μπόρεσε να συναγωνιστεί το περιστέρι αφού για την ολοκλήρωση της μεταφοράς και το φόρτωμα στον υπολογιστή χρειάστηκαν δύο ώρες, έξι λεπτά και 57 δευτερόλεπτα.

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 9

---------Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ-----_--(Οταν η καρδιά επικοινωνεί με την τσέπη και όχι με το μυαλό))


ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ!

(ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΕΤΡΕΧΑΝ ΩΣ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ - ΝΟΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΡΓΟ ΕΤΡΕΞΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΩΤΗΣ-ΤΟΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ).

2 ΦΟΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΜΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ! ΕΒΑΛΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Η ΒΙΣΣΥ ΕΤΣΙ Η ΒΙΣΣΥ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΣΣΥ?

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΑΝ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ!!!..."ΚΑΗΚΕ Η -ΓΟΥΝΑ- ΜΑΣ"

(ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ?)




τι ονοματα παιζουν για το ψηφοδελτιο του ΠΑΣΟΚ για τον νομο σερρων

.
αντιγραφω απο την εφημεριδα τα νεα τα ονοματα που ακουγονται για τον νομο σερρων για το ψηφοδελτιο του πασοκ

ΣΕΡΡΕΣ
Μαζί με τους νυν βουλευτές Μ. Μπόλαρη και Στ. Κουτμερίδη παίζουν τα ονόματα των Ευαγγελίας Τσαμπάζη, Άρη Μουσιώνη. Ακόμη των Δ. Μπαλακτσή, Δ. Κολιτζίκη, Ευ. Καλαθά, Ηλ. Ακριτίδη, Γρ. Ζαρωτιάδη, Θ. Σιαμπίρη και Γ. Πέτκογλου.


την δευτερα τα ψηφοδελτια του πασοκ



Την δευτερα θα ανακοινωθουν τα ψηφοδελτια του πασοκ αφου επιστρεψει ο γιωργος απο την θεσαλονικη(οι ειδησεις)
Σαν καπως αργα δεν ειναι συντροφοι εκει στο πασοκ την δευτερα εχουμε 14 σεπτεμβριου και για τις εκλογες μενουν ελαχιστες μερες
Ποτε θα προλαβουν να γυρισουν και να μαζεψουν σταυρους οι υποψηφιοι
εδω στα σερρας εχουμε 160 χωρια
Μονο για να πεις να τα γυρισεις χωρις να συναντησεις κανενα θελει τρεις μερες
ποσο μαλλον που οι υποψηφιοι πρεπει να πηγαινουν στα χωρια απο τις 6 μεχρι τις 8 το απογεμα γιατι τοτε τελιωνουν οι αγροτες τις δουλιες και βγαινουν στα καφενεια.
ποτε θα προλαβουν να τυπωσουν ψηφοδελτια ποτε να μοιρασουν προεκλογινο υλικο αφισες βιογραφικα κλπ?
υπαρχει ανισος αγωνας αναμεσα στους εκλεγμενους και σαυτους που κατεβαινουν για πρωτη φορα
εδω γινεται ενα μεγαλο λαθος
οσο πιο γρηγορα βγουν οι υποψηφιοτητες τοσο πιο γρηγορα θα βγουν στην υπαιθρο και θα ενημερωσουν τον κοσμο για το προγραμμα του πασοκ και τα λαθη και τις λαμογιες που εκανε η δεξια παραταξη
και αν ηταν απο πιο νωρις θα κερδιζε με μεγαλυτερη διαφορα τις εκλογες επειδη οι ενημερωμενοι πολιτες ψηφιζουν καλυτερα
βεβαια αφου ετσι πρεπει να γινει ετσι θα πορευτουμε
ομως θα μπορουσαμε και καλυτερα




Τρίτη, Σεπτεμβρίου 8

γκαλλοπ για εκλογες 09



Μεγαλο προβαδισμα του ΠΑΣΟΚαπο 5,5 μεχρι 6,5 ποσοστιαιες μοναδες δειχνουν τα γκαλλοπ και καταλληλοτερος ο Γιωργος .
Ομως δειχνουν και κατι αλλο ο συνασπισμος ΣΥΡΙΖΑ κινειται στο 3% δλδ μπαινει δεν μπαινει στην βουλη
και αν δεν μπει το πασοκ με ενα 40% πιανει την πολυποθητη αυτοδυναμια ομως και μια βουλη χωρις τον συνασπισμο θα ειναι μια βουλη φτωχη
Για τα αλλα κοματα πανω κατω ειναι τα ιδια


Κυριακή, Σεπτεμβρίου 6

συνεντευξη καραμανλη στη δεθ

Ο Καραμανλης στην ΔΕΘ
Οι ιδιες δικαιολογιες , ιδιες προφασεις, ιδιες διφορουμενες απαντησεις
δεν εχει πλεον να πει τιποτα ο καραμανλης δεν εχει να προσφερει τιποτα στον τοπο εκτος απο ατολμια στις αποφασεις και κατηγοριες στο πασοκ
Ποιος ελληνας πιστευει οτι ειμαστε καλυτερα οικονομικα σημερα απο το 2004 μετα απο 5,5 χρονια διακυβερνησης απο την δεξια.
Υπαρχει βεβαια η διεθνης κρισι αλλα οχι οτι επηρεασε τοσο την ελληνικη οικονομια οσο θελει να μας πειση η απερχομενη κυβερνηση
Ηταν υγια η οικονομια ηρθε ο ρεγγουζας και χαρησε δισεκατομυρια στς φιλαρακια του μετα ο αλογοσκουφης ρημαξε τα εσοδα δεν εισεπρατε ΦΠΑ κατεβασε τους συντελεστες φορολογησης απο τις μεγαλες επιχειρησεις και να σημερα το χαλι μας να εχουν καταρευσει τα εσοδα και τρεχει ο παπαθανασιου να ξαναανεβασει τους συντελεστες ξανα στο 45%
παντως ο καραμανλης εχει το πανω χερι στο κομμα μονο που αυτοι που δεν θα μπουν στο ψηφοδελτιο λογω διαφορων σκανδαλων ειναι ολοι καραμανλικοι και θα εχει προβλημα αν μπει θεμα ηγεσιας και χρειαστει να ψηφισουν οι βουλευτες




Προς το παρον ο παπανδρεου φαινεται να κανει περιπατο αλλα δυσκολα να πιασει το ζητουμενο την αυτοδυναμια με τις ενυπαρχουσες συνθηκες
Οποτε χρειαζεται περισοτερη προσοχη να το πω συσπειρωση να το πω κοματικοποιηση θα ηταν πιο ευδοκιμος ορος για να φυγη μια και καλα η επρατος δεξια που ολα τα δεινα στην ελλαδα ξεκιναν απ' αυτην

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 5

δημοσκοπηση

H δημοσκόπηση της MRB...

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/










επισκεψεις σε οινοποιεια

Στις 20 του μηνός όλοι οι αμπελώνες και τα οινοποιεία της Αττικής θα είναι ανοιχτά για το κοινό από το πρωί έως το βράδυ. Πρόκειται για την εκδήλωση Τρυγητός 2009 που διοργανώνει η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής με την ευκαιρία του τρύγου.

Oι λάτρεις του κρασιού θα μπορέσουν να ξεναγηθούν σε αμπέλια, οινοποιεία και εγκαταστάσεις για να δουν από κοντά ζωντανά τη μετατροπή του σταφυλιού σε μούστο και στη συνέχεια σε κρασί.
ι στην αρχική μας σελίδα.


Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τις υπόλοιπες ημέρες τα αμπέλια και τα οινοποιεία στα Μεσόγεια κρατούν κλειστές τις πόρτες τους. Όπως λέει στα «ΝΕΑ» ο οινοποιός και πρόεδρος της Ένωσης κ. Χρήστος Αναγνώστου, οι φίλοι του οίνου δεν χρειάζεται να περιμένουν τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται. «Τα αμπέλια και τα οινοποιεία της Αττικής είναι πλέον φιλόξενα και ανοιχτά όλο τον χρόνο. Μπορεί κάποτε τα οινοποιεία της Αττικής να είχαν τη φήμη των χειρότερων στην επικράτεια», λέει, «τώρα όμως η εικόνα έχει αλλάξει άρδην. Στη συντριπτική τους πλειονότητα- 15 είναι τα μέλη της Ένωσης- είναι επισκέψιμα για το κοινό και έχουν βελτιώσει σημαντικά τις υποδομές τους».

Γι΄ αυτόν τον λόγο καλεί όσους ενδιαφέρονται για το κρασί να επισκεφθούν τους αττικούς αμπελώνες: «Δεν είμαστε άλλωστε πολύ μακριά από την Αθήνα. Ο κόσμος πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι εμείς είμαστε που παράγουμε το κρασί της πρωτεύσας. Και πως πίσω από τον Υμηττό υπάρχουν αμπέλια και οινοποιεία...».

Στο δικό του οινοποιείο, για παράδειγμα, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα με τη βοήθεια οπτικοακουστικών μέσων να γνωρίσουν μέσα από ειδικές προβολές το σταφύλι και τα στάδια που περνά, από το αμπέλι μέχρι τη ζύμωση και την εμφιάλωση του χυμού του. Επίσης, δίπλα στα κελάρια ο επισκέπτης μυείται στα μυστικά του κρασιού, καθώς εκεί πραγματοποιούνται εκδηλώσεις γευσιγνωσίας.

Πρωτοπόροι στη Β. Ελλάδα. Αρκετά
βήματα πιο μπροστά στις υπηρεσίες και τις υποδομές που προσφέρουν στους φίλους του κρασιού είναι οι παραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας. Πρώτοι άνοιξαν διάπλατα τις πύλες των αμπελώνων οργανώνοντας τους Δρόμους του Κρασιού Βόρειας Ελλάδας. Σήμερα, 42 οινοποιεία είναι επισκέψιμα και μπορεί κανείς να γευτεί τα κρασιά τους ακολουθώντας τις χαρτογραφημένες διαδρομές του κρασιού. Οι αμπελουργοί και οινοπαραγωγοί όμως δεν αρκέστηκαν στο... «οίνος ευφραίνει καρδίαν». Στόχος τους είναι να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη των επισκεπτών. Έτσι από πέρυσι, στο δίκτυο των Δρόμων του Κρασιού εντάχθηκαν 55 καταλύματα, 51 χώροι εστίασης, 4 εναλλακτικές δραστηριότητες και 19 τοπικά προϊόντα.

Είναι δηλαδή χώροι, δραστηριότητες και φαγητά που οι οινοπαραγωγοί προτείνουν στους επισκέπτες προκειμένου να τα συνδυάσουν με την επίσκεψή τους στα οινοποιεία. Μάλιστα έχουν σχεδιάσει και προτείνουν 3 ταξίδια στην περιοχή (3, 4 και 5 ημερών).

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αγαπούν το κρασί και συνδυάζουν εκδρομές και οινογευσία στη Βόρεια Ελλάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο από την Οινοποιεία Τσάνταλη την τελευταία 5ετία περνούν κάθε χρόνο περίπου 12.000- 18.000 επισκέπτες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009 στα νεα


ερωτηση μπολαρη- καρχιμακη







Θέμα: �ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΖΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΙΣ 19/8/2009 ΝΕΑ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ Θ΄ Δ.Ο.Υ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ�.

Με την υπ.αριθμ. πρωτ. 1081315/12727/ΔΕ.Γ/19.8.2009 απόφασή του, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Αντώνης Μπέζας, προέβη σε άρση εκ νέου των περιοριστικών μέτρων διασφάλισης των συμφερόντων του Δημοσίου (στέρηση φορολογικής ενημερότητας) που ελήφθησαν με την υπ.αριθμ.10930/11.8.2009 ενέργεια της Θ� Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης, παρά την προηγηθείσα αυθαίρετη και παράνομη πρώτη άρση των αρχικά - από Ιούλιο 2009 � επιβληθέντων περιοριστικών μέτρων από την ίδια Δ.Ο.Υ. κατά του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κατά τον τρόπο αυτόν ο Υφυπουργός εμφανίζεται να αντιδικεί με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου του, οι οποίες εφαρμόζουν τους Νόμους, προκειμένου να συγκαλύψει τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Όπως είναι γνωστό, στον Δήμο Θεσσαλονίκης διερευνάται τον τελευταίο ενάμισι χρόνο από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές (ήδη έχει κινηθεί διαδικασία προανάκρισης) αλλά και από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του Υπουργείου Οικονομικών, το μεγαλύτερο αυτοδιοικητικό σκάνδαλο της χώρας που αφορά σε υπεξαίρεση ποσού πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτής της διερεύνησης αποκαλύφθηκε πρόσφατα ότι η υπεξαίρεση δεν αφορούσε μόνον τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων αλλά και σε Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών και άλλες κρατήσεις υπέρ τρίτων.

Η Θ� Δ.Ο.Υ. διενεργεί ελέγχους και στις αρχές Αυγούστου παρέδωσε στο Υπουργείο αλλά και στον Δήμο το πρώτο πόρισμα, και μόνον για το Φ.Μ.Υ., στο οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα χρέη αφορούν σε 5,5 περίπου εκατομμύρια ευρώ και οι προσαυξήσεις σε περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Με την από 23/7/2009 ερώτηση μας προς τον Πρωθυπουργό, Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ, καταγγείλαμε ότι ο Υφυπουργός Αντώνης Μπέζας συγκαλύπτει παράνομα τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και ότι η Απόφασή του να αναστείλει τα περιοριστικά μέτρα της Θ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης λόγω υπεξαίρεσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, είναι παράνομη επειδή παραβιάζει το άρθρο 14 του Ν.2523/97.

Πράγματι, σύμφωνα με τον ως άνω Νόμο, για την άρση των περιοριστικών μέτρων, χρειάζεται διοικητική επίλυση ή δικαστικός συμβιβασμός ή κατ άλλο τρόπο διοικητική περαίωση της φορολογικής διαφοράς ή καταβολή ποσού πάνω από 70% του συνόλου των οφειλομένων φόρων, τελών και εισφορών μετά των νομίμων προσαυξήσεων ή προστίμων, που στη συγκεκριμένη περίπτωση του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως πληροφορούμεθα, ανέρχεται στο ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ από υπεξαίρεση Φ.Μ.Υ. συν τις προσαυξήσεις οι οποίες ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Επειδή τόσο από την 26/6/2009 Ειδική Έκθεση Ελέγχου της Θ Δ.Ο.Υ., όσο και από την πρόσφατη Έκθεση του Αυγούστου προκύπτει ότι δεν πρόκειται περί φορολογικών παραβάσεων απλώς, αλλά από σειρά ποινικών παραβάσεων που σχετίζονται με πλαστογραφίες στοιχείων και το ποσό που παρακρατήθηκε, η μεθόδευση και οι πρακτικές που ακολουθήθηκαν είναι κακουργηματικές πράξεις, όπως επανειλημμένα έχει δημοσιευτεί στις τοπικές αλλά και στις πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες, απασχολεί δε επί διετία τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Ερωτάστε:

  1. Είναι επιτέλους τόσο ισχυροί οι λόγοι αλληλεξάρτησης μεταξύ της ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης ώστε να οδηγούν σε αυτήν την προκλητική, παράνομη και ανεύθυνη, για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, συγκάλυψη και ανοχή σε κακουργηματικές πράξεις κλοπής δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και κατ εξακολούθηση πλαστογραφήσεων, οι οποίες ναι μεν διερευνώνται από τη Δικαιοσύνη ως προς τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, πλην όμως είναι δεδομένη η τεράστια, τουλάχιστον, πολιτική ευθύνη του εκλεκτού σας Δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου;
  2. Γιατί ο αρμόδιος Υφυπουργός Αντώνης Μπέζας επιμένει για δεύτερη φορά να εκδίδει παράνομες αποφάσεις συγκάλυψης χωρίς την επιβολή των νομίμων προϋποθέσεων, όπως μερική καταβολή ποσού άνω του 70% των υπεξαιρεθέντων και οφειλομένων φόρων, τελών και εισφορών και με καταλογισμό στους υπευθύνους.

Οι Βουλευτές

Καρχιμάκης Μιχάλης

Μπόλαρης Μάρκος

Νιώτης Γρηγόρης

Μακρυπίδης Ανδρέας

Αράπογλου Χρύσα

Δριβελέγκας Γιάννης

Αηδόνης Χρήστος















Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 3

Υποψηφιοι του Πασοκ για τον νομο σερρων το 2009

Οι ηδη βουλευτες καταλαμβανουν μια θεση στο ψηφοδελτιο του νομου Σερρων Μπολαρης Κουτμεριδης
Μετα ειναι ο Μουσιωνης που ηδη εξεφρασε την επιθυμια να ειναι ξανα υποψηφιος ο Δ Κολιντζικης δικηγορος που ηταν επι 3 τριετιες προεδρος του δικηγορικου συλλογου 4ος στις εκλογες του 2007 και ευελπιστει να εκλεγει εάν το Πασοκ εκλεξει 3 βουλευτες.
Η πρωην ευρωβουλευτης Ευαγγελια Τσαμπαζη θα ειναι υποψηφια στον νομο Σερρων
μια ακομα γυναικα ενδεχομενως να ειναι η Παπαδοπούλου Λίνα.
Μετα εχουμε τους αντινομαρχες που κι αυτοι εκδηλωσαν ενδοιαφερων Καλαθας, Ακριτιδης για υποψηφιοι βουλευτες
Κρυσταλλης, Τζελεπης, Μπαλαξης
απο τους 11
9 θα ειναι οι υποψηφιοι του πασοκ στο ψηφοδελτιο

επιτελους φευγει η επαρατος

ο αυριανος πρωθυπουργος

Κατω απο το βαρος των περιστασεων και τον ξεσηκωμο των κοινωνικων ομαδων απο την φτωχια και την ανεχεια, για την εκθεση θεσαλονικης ,ο καραμανλης αποφασισε να κατεβει σε εκλογες επικαλουμενος την κριση που δημιουργησε το ιδιο του το κομμα και το φορτωσε στην διεθνη κριση
ειναι καιρος να φυγει και να παει στο σπιτι του αρκετα μας ταλαιπωρησε
πιστευει κανενας ελληνας σημερα οτι ειμαστε καλυτερα απο το 2003 και οικονομικα \ σαν πολιτες αλλα και την παρουσια της ελλαδας στον διεθνη χωρο?
τοτε ειχε η ελλαδα λογο και κυρος σημερα ειμαστε οι τελευταιοι και ολοι μας κοροιδευουν
ειναι καιρος να ξαναπαρει η Ελλαδα την θεςση που της αρμοζει και να ξαναγινουμε υπερηφανοι σαν Ελληνες


Τρίτη, Σεπτεμβρίου 1

"ΑΓΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ!!! (Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες)

" ΑΓΙΟΣ" ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΑΡΙΟΣ Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ

*Φανατικοι χριστιανοι καινε το βιβλιο του Ανδρουλακη!
*Τεραστιες εκτασεις χαριζονται στην μονη βατοπαιδιου σε θεσεις κλειδια!
*Το φιλμακι του Γαβρα για τον Παρθενωνα λογοκρινεται γιατι δειχνει χριστιανούς να σπαζουν παραστασεις απο την ζωφορο!
*Μητροπολιτης προεδρος στο εφορευτικό συμβουλιο της δημοσιας βιβλιοθηκης Σερρων!!!
Γιατι κατηγορουμε τους ταλιμπαν για θρησκευτικο φανατισμο εμεις ειμαστε περισοτερο φανατικοι και περισοτερο θρησκόληπτοι και απο οτι φαινεται θα ειμαστε για πολλα χρονια ακομα!
ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ "ΜΟΥΛΑ" ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑΝ "ΑΧΜΑΝΙΝΕΤΖΑΝ" ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ!
ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΔΕΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ